Uudet menopelit

Viikko alkoi työreissulla Leppävaaraan ja sitä myötä lepopäivällä. Tiistaina perussettiä, aamusta sali ja töiden jälkeen kevyt treinertreeni. Keskiviikkona juoksun ennen pilatesta 8km matolla. Torstaina alkoi neljän päivän vapaat. Aamusta mentiin Sisun kanssa pitkälle aamulenkille ja sen jälkeen lähdin itse salille ja siitä Nokialle Suomen urheilupyörään hankkimaan uuden pyöräilykypärän ja matka jatkui Lielahteen Intersporttiin katsomaan löytyisikö kevyt kisakengät ja löytyihän ne 😀. Käytiin vielä porukoiden kanssa Westerissä lounaalla. Iltapäivällä jaksoi vielä tehdä vähän tiukemman treinertreenin.

Perjantaina lähdin testaamaan uusia tossuja, vähän kylmä viima meni päällykankaan läpi mutta sehän selvä kun kesätossuista kyse. Hyvin rullasi ja vauhdikasta oli meno uusilla tossuilla. Iltapäivän puolella treffattiin Kristiinan ja Minnen kanssa Seelassa. 

Lauantaina oli taas talvi, lunta tuli yön aikana useampia senttejä. Ei auttanut kuin tehdä pitkä pyörätreeni edelleen sisällä. 4h /109km verran tuli poljettua ja muuta dekkari samalla katsottua.

Sunnuntaina oli edelleen täysi talvi päällä. Suunnitelmissa oli tehdä pitkä juoksu matolla, mutta sitten aamusta aurinko alkoikin paistamaan niin pakkohan sitä oli ulos lähteä, Juoksin nässyn rantoja pitkin, melko raskaalta tuntui koko lenkki.

Viikon treenimäärä 13h

Juoksua 38,0km

Kommentit