Kylmä ja luminen huhtikuun ensimmäinen viikko

Maanantai oli 2. pääsiäispäivä, joten vapaapäivä ja aikaa treenata. Aamusta salille ja iltapäivällä  vielä
treinertreeni. Tiistaina oli pidempi työpäivä, joten pidin lepopäivän. Keskiviikkona ennen pilatesta tein treinertreenin. Torstaina edelleen pikkupakkasta iltapäivällä ja kylmä viima. Lähdin kuitenkin töiden jälkeen juoksulenkille - Ryydynpohjan kierros - raskaalta tuntui juoksu.

Perjantai olikin vapaapäivä. Nyt alkoi vapaiden pitäminen. Seuraava täysi työviikko olisi näillä näkymin vasta elokuussa 😊Aamusta heräsin sen verran aikasin, että päätin lähteä salille. Seuraavaksi lähdettiin Sisun kanssa Lielahteen Nimenrantaan käveleen Näsijärven rantapoluilla - puhalsipas Nässyltä kylmä viima. Törmättiin lenkillä ihanaan Englanninsetterivanhukseen, tai tosi reippaalta meni vaikutti edelleen vaikka ikää oli jo lähes 12v. Lenkin jälkeen Lielahteen eläinlääkäriin, jossa otettiin Sisun hännästä tikit pois - hyvin oli kuulemma häntä parantunut. Iltapäivällä tein vielä treinertreenin ulkona pyryttäessä jälleen lunta.

Lauantaina oli taas hyvinkin talvinen sää, joten reippaampi juoksulenkki suuntautui juoksumatolle. Nostatin pitkästä aikaa sykettä. 5x500m 5`vauhdilla, päälle vielä core-treeniä. Sunnuntaille oli ennustettu vesisadetta joten treenit suuntautuisi taas sisälle. Aloitin sisäpyöräilyn puoli yhdeksän aikaan, suunnitelmissa oli tehdä ainakin 2h40min treeni ja jos tuntuisi edelleen ok:lta, voisi ajaa vielä tunnin lisää. Pyöräily meni kevyesti Harakkamurhia ja Ski Classic:a seuratessa. 3h 40 min pyöräilyn jälkeen tuntui että ei tämä nyt pitkältä pyöräilyltä tuntunut, niin ei muuta kuin vielä matolle juoksemaan muutama kilometri ja seuraamaan Ski Classic:n loppuratkaisut.

Viikon treenimäärä 13h42min

Juoksumäärä 27,0km

Kommentit