Ruissalossa keväisimmillä teillä

 Maanantai oli vielä lepopäivä, vielä pientä nuhaa, mutta selkeästi jo loppusuoralla tauti, jes! Tiistaina
lähdin aamusta salille ja iltapäivällä tein vielä kevyen treinertreenin. Hyvältä tuntui, eiköhän se kevyt nuhaflunssa ole jo selitetty. Keskiviikkona juoksin matolla 7km. Torstaina jälleen vuorossa sali + treinertreeni, tällä kertaa vähän tiukempi veto. 

Perjantaina lähdin töiden jälkeen tekemään vähän pidempää lenkkiä. Heti alkuun oli aika voimaton olo - pitkä työpäivä painoi jaloissa. Otin 3km jälkeen vähän energiaa ja heti alkoi juoksu kulkemaan paremmin - silti oli selvää että tänään ei tehdä suunniteltua 15km+ lenkkiä vaan sellainen 11-12km riittää. Osa kävelyteistä oli sulia ja osa jäässä, maastolenkkareilla olin liikkeellä.

Lauantaina oli tarkoitus tehdä aamusta vähän pidempi treinertreeni, mutta Sisun kanssa aamulenkillä näin että latukone ajo juuri ladut niin vaihdoin hiihtoon. Hiihdin harjulle kolmoinmäen tuntumaan ja takaisin. Aika mössöä oli baanat paikoin ja välillä taas jäätä enemmän kuin lunta. Saa nähdä olisi tämä viimeinen hiiihto tälle talvelle. Puolen päivän aikaan lähdettiin ajamaan Turun suuntaan. Sain synttärilahjaksi teatteriliput ja tiedon että ollaan Turussa yötä myös. Ensin matka vei Raisioon muutamaan elektroniikkakauppaan ja siitä matka jatkuin. Turun keskustan sijaan mentiinkin Ruissaloon. Olipas kiva yllätys 😊. Lenkki Sisun kanssa ja sen jälkeen kohti Turun keskustaan syömään Gatrsopubi Auneen - paikka googletettiin ajaessa keskustaan ja hyvä paikka olikin! Turun Kaupunginteatteriin katsomaan Voi Luoja -esitystä - olipas mielenkiintoinen ja hauska - vaikka kahden näyttelijän voimin vedettiinkin. Sunnuntaina tein aamusta juoksulenkin Ruissalon lähes sulilla poluilla - heti kulki reippaammin mikä kiva huomata. Juoksun jälkeen kylpylään uimaan ja hetkeksi poreisiin. Päälle tukeva aamiainen. Tänne pitäisi kyllä ehdottomasti tulla kesällä, paljon hienoja juoksureittejä.

Viikon treenimäärä 9h11min

Juoksua 24,5km

Hiihtoa 17,0km (352,4km)


Kommentit