Kevättä ja takatalvea

Maanantaina tein vihdoista viimein helmikuun lopulle suunnitellun FTP-testin. Ei paljon, mutta pieni parannus kuitenkin, 188w-192w. SEuraava FTP-testi pitäisi tehdä huhtikuun lopulla ennenkuin kesäpyöräilykautta. Päälle tein vielä tunnin treinertreenin. Tiistaina Tikkurilapäivän päälle vielä 1h juoksulenkki ulkona. Keskiviikkona käivin aamusta salilla. Iltapäivän treinertreeni jäi väliin, kun meni töissä sen verran pitkään että lähdin vain Sisun kanssa lenkille ja sitten illemmalla Pilatekseen. 

Torstaina kevyt treinertreeni Tikkurila-päivän päälle. Perjantaina aamusta sali. Olin jo puol kuuden aikaan salilla, ihan ainoana. Tosin jo lämmittelyn aikana tuli seuraava treenaaja paikalle. Iltapäivä meni taas sen verran pitkäksi töissä että kävin vain Sisun kanssa lenkillä ja pidin muuten vapaan illan. 

Lauantaina tsekkailtiin aamusta sateen määrää, pääsekö sitä juoksulenkille vai ei. Ennusteen mukaan ennen ysiä pitäisi rauhoittua ja niin tekikin. Ysiltä lähdin juoksemaan kohti Pallogrilliä, jonka lähellä treffattiin Tuulan kanssa. Juostiin Teivon ABC:n kautta Ryydynpohjaan ja sieltä takaisin. Kiersin vielä Ikurissa extralenkin. Yhteensä 15km lenkki. Iltapäivän puolella kävin vielä salilla tekemässä corea. Sisun kanssa iltalenkillä käveltiin jo latupohjaa pitkin, niin jäistä luistelubaana jo oli. Sunnuntaina olisi sitten vuorossa pidempi treinertreeni. Suunnitelma oli polkea 4h:n treeni. Onneksi tuli  TV:stä Norjasta maratonhiihtoa Birkebeinerrennet Kati Roivas oli hienosti kolmas. Sen jälkeen jatkuin Falunista maailmancupin hiihtoa. Lopuksi vielä dekkarisarjaa pyörimään Yle Areenasta niin kyllä se 4h tuli täyteen. Vaikka viime yönä tuli hulppeasti lunta ja ladutkin ajettiin aamusta, niin iltapäivällä laitoin sukset kesäteloille. Eiköhän se ole nyt aika tulla kevät.

Viikon treenimäärä 12h38min

Juoksua 25,1km

Hiihtoa - (352,4km)

Kommentit