Juoksuviikko

Viikko lähti käyntiin aamusalilla ja illalla juoksumattotreenillä. Juoksu kulki tällä kertaa yllättävän hyvin matolla. Tiistaina oli vuorossa vähän tiukempi treinertreeni. Keskiviikkona lepopäivä, paitsi illalla Pilates. Olipas jälleen hyvää treeniä, tällä kertaa pilatesrullalla tehtiin paljon liikkeitä. Kuukauden verran saadaan vielä nauttia Pilates-treeneistä.

Torstaina kävin aamutuimaan kaupassa ja samalla reissulla käytiin Sisun kanssa aamulenkillä Jänissaaren ulkoilupoluilla Nässyn rannoilla. Halusin nähdä kuinka sulat on baanat ja osittain oli sulat ja osiittain vielä jäässä. Iltapäivällä lähdin vielä auringon paistaessa juoksulenkille. Kiersin Ryydynpohjan kautta, yhteensä 12km lenkin. Perjantai oli pitkäperjantai ja useampi pyhäpäivä edessä. Perjantaina tein pitkän treinertreenin ja päälle saunaan palauttelemaan. Vaikka vielä ei ole kovin lämmin niin saunasta jäähdytellessä tuntui jo että jäähdytellä pystyy jo vaikka kuinka pitkään. Lauantaina lähdin aamusta salille, mutta salitreenin sijaan tein ensin 8km vähän reippaamman juoksulenkin Haaviston ja Rotikon kiertäen. Juoksun päälle vielä salitreeni. Iltapäivällä vietettiin Sampan 40v-synttäreitä Nekalassa.

Sunnuntaina startattiin aamusta Tuulan kanssa pitkälle juoksulenkille suuntana Nässyn rantareitti. Torstaiset jäiset paikat oli jo sulat. Kevään pisin lenkki, 20km tuli tehtyä. Iltapäivällä vielä saunaan rentoutumaan.

Viikon treenimäärä 12h10min

Juoksua 50,0km

Kommentit