Juoksua ja pyöräilyä

Viikko alkoi lepopäivällä. Tiistaina päivä käyntiin salitreenillä ja iltapäivällä juosten Teivon lenkki - olipas kiva juosta pitkästä aikaa tämä lenkki. Vielä kun saadaan kävelytiet täysin suliksi ja hiekotussorat pois niin ei parempaa ole! Keskiviikkona Tikkurila-päivä, mutta illalla tein kuitenkin treinertreenin. Pilates jäi tällä kertaa väliin, piti vielä illalla tehdä vähän työhommia. 

Torstaina aamupäivä meni eläinlääkärissä. Sisun häntä kuvattiin ja murtumahan siellä oli. Hännän luutuminen tulisi olemaan pitkä ja vaikea projekti - suositeltavampi vaihtoehto olisi hännän amputaatio. Eipä sitten auttanut kuin etsiä lääkäriasema johon saisi mahdollisimman nopeasti ajan. Illalla juoksin eläinlääkärisäätämisien jälkeen juoksumatolla 8km. Nyt maton käynnistys vaati 3 kertaa käynnistyksen ennenkuin käyttöliittymä heräsi henkiin, saa nähdä millä kerralla matto ei enää käynnisty. 

Perjantaina menin aamusta salille. Vaikea oli kyllä keskittyä tekemään yhtään mitään, kun Sisun hännän amputaatio oli edessä aamupäivästä. Tein normaalia lyhyemmän treenin, kun ajatukset vaan oli muualla. Treenin jälkeen Sisun kanssa aamulenkille ja siitä eläinlääkäriasemalle LIelahteen amputaatioon. Hetken aikaa töitä ja sitten taas hakemaan Sisua operaatiosta. Sisu käveli oikein reippaana nukutuksen jäljiltä ja kotona maistui jopa pieni määrä ruokaa. Illalla tein vielä treinertreenin. 

Lauantaina oli muutama aste plussalla ja pilvinen keli. Juoksin pitkän lenkin, 17km, Teivon ABC:n kautta Siivikkalaan, Ryydynpohjaan ja kotio. Siivikkalaan juostessa aurinkokin alkoi paistamaan niin reippaasti että aurinkolasit olisi olleet tarpeen. Sunnuntaina oli pitkän treinertreenin vuoro, 2h40min pyöräilyä eri tehoilla Ranskan maisemissa.

Viikon treenimäärä 11h17min

Juoksua 36,5km

Kommentit