Treeniviikko

Viikko lähti käyntiin 8km juoksumattolenkillä. Tiistaina vuorossa aamusali ja illalla vielä tunnin treinertreeni. Keskiviikko oli lepopäivä. Pitkästä aikaa oli myös hieronta ja illalla toki Pilates.

Torstaina pidin lyhyemmän työpäivän ja aloitin vähän kahden jälkeen treinertreenin. Tarkoitus oli polkea selkeästi pisin pyörälenkki mitä olen treinerillä tehnyt ja se myös toteutui, reilu 4h tuli pyöräiltyä.

Perjantaina tein aamusta vain pari tuntia töitä ja pidin loppupäivän saldovapaata. Alkuperäinen ajatus oli juosta ulkona lenkki, mutta jaloissa tuntui sen verran eilinen pyöräily että oli parempi siirtää juoksu lauantaille. Lähdin juoksun sijaan aamupäivällä salille. Olin kymmenen jälkeen salilla ja porukkaa oli yllättävän paljon treenaamassa. Salin jälkeen menin vielä uimaan, 1200m tuli vaparia todella pitkästä aikaa uitua. Viimeksi toukokuulla tullut uitua maauimalassa. Uinti kun ei edelleekään ole mikään suosikkilaji.

Perjantai illan, yön ja aamullakin satoi vielä vettä ja sitten päälle räntää ja lunta. Toiveissa ollut juoksulenkki ulkona piti siirtää matolle. Aamupäivällä matolle ja leffa pyörimään. Aluksi juoksu tuntui raskaalta mutta sitten se alkoi kulkemaan helpommin. Kaiken kaikkiaan kilometrejä tuli16km. Mahtavaa, pisin juoksulenkki vähään aikaan. Sunnuntai aamuna oli vajaa kymmenen pakkasta ja oli tulossa aurinkoinen päivä. Lähdin puoli kymmenen aikaan hiihtolenkille. Rex:n sinistä pohjaan ja menoksi. Hiihtobaanat olikin jäisemmät kuin oletin ja harjulla ei oltu kaikin paikoin ajettu nyt aamusta latua joten latu oli roskainen jäinen kouru. Vasta Antilan pihasta, Nokia pään ajama latu oli täydellinen, luminen. Pito ei ollut mikään huippu, taisi jäinen latupohja viedä pidot. Kävin Porin tiellä kääntymässä ja siitä Koukkujärven majalla kaakaolle. Porukkaa oli hyvin liikkeellä, niin hiihtoladulla kuin majalla tauollakin. Koukulta hiihdin suoraan Virelään, metsälatu oli jäinen mutta pystyssä pysyttiin.

Viikon treenimäärä 14h15min

Juoksua 24,0km 

Hiihtoa  35,0km (309,4km)


Kommentit