Pakkaset jatkuu

Viikko alkoi lepopäivällä, harvinaista 😊Tiistaina aamusta salille ja iltapäivällä hiihtään, vielä kun pakkanen ei ollut kovin hurjissa lukemissa. Olikin varsinainen lentokeli, vähän alamäissä jopa hirvitti kun luisti vähän liian hyvin, mutta pystyssä pysyttiin. Kädet saa hyvin töitä kun tasatyöntöä tuli tehtyä aika paljon. 

Keskiviikkona 7km mattojuoksu ennen illan pilatesta. Juoksun jälkeen sohvalla istuessa ja jotain
tietokoneella näpytellessä kramppas vasen pohje huolella - hyvä ettei taju lähtenyt. Siitä sitten pilatekseen ja tottakai tällä kertaa pääpaino pohjetreenissä. No, sävelsin ja en tehnyt pohkeilla liikkeitä. Torstaina kevyt reilun tunnin treiner-treni jotta pohje saisi vähän liikettä, edelleen kävely oli aikamoista konkkaamista.

Perjantaina pohje oli edelleen toipumassa krampista. Kuinka mattojuoksu onnistuisi? No, pitihän sitä kokeilla. Alkuun juoksu oli kyllä vähän kulmikasta mutta kyllä se siitä lähti pyörimään normaaliin tapaan, 1h mattojuoksu tuli tehtyä.

Lauantaina vähän taas tiukempi reilun parin tunnin treinertreeni. Sunnuntaina odottelin aamu pakkasen hellittämistä ja puolen päivän aikaan lähdin Keijärven jäälle hiihtämään, ladut oli ajettu torstaina ensimmäistä kertaa tänä talvena. 6 kierrosta tuli hiihdettyä, yhteensä 37km.

Viikon treenimäärä 11h51min

Juoksua 15,6km

Hiihtoa 58,5km (274,4km)


Kommentit