Jäätä ja loskaa riittää

Tällä viikolla riitti jäätä ja loskaa. Maanantaina lähdin kuitenkin testaamaan nastarien toimintaa ja hyvinhän ne juostessa piti. Alusta vaan oli kovin muhkurainen ja sehän sitten tuntui säären etuosissa. 11km tuli kuitenkin juostua. Ihana päästä pitkästä aikaa ulkona juoksemaan. Tiistaina pidin lyhyemmän työpäivän ja lähdin ennen kahta hiihtämään. Starttasin Porin tien varresta ja hiihdin Antilan pihaan ja sieltä Koukkujärven majalle ja kohti Virelään lähelle moottoritietä ja takaisin Porintien varteen. Skineillä hiihtelin, hyvin toimi ja luistaisi vielä paremmin jos saisi vähän massaa pois suksien päältä 😀.  Keskiviikkona oli lepopäivä, toki illalla oli Pilates.

Torstaina aamusta salille ja illalla vielä reipas treinertreeni. Perjantaina pitkä juoksulenkki, pisin vähän aikaan, 17km. Oli aikas märkää paikoin, isompia lätäköitä piti kierrellä ja tien varsilla juostessa toivoa että autot ei osu juuri sopivasti ison vesilätäkön kohdalle. Suht kuivana onnistuin lenkin viemään läpi.

Lauantaina oli isän ja minun yhteiset synttärikahvit. Ehdin kuitenkin päivällä tekemään reippaan treinertreenin. Sunnuntaina oli energiaa riittämiin lauantain kakkubuffan jäljiltä. Aamupäivällä Sisun lenkin jälkeen lähdin juoksemaan, varsinainen loskajuoksu tälläkin kertaa. Kiersin Teivon ABC:n ja Ryydynpohjan kautta, yhteensä 12,5km. Pieni tankkaus ja sitten vielä salille.

Viikon treenimäärä 12h42min

Juoksua 40.5km

Hiihtoa 26.0km (335,4km)

Kommentit