Treeniviikko

Tällä viikolla ehti normaalia enemmän treenamaan - työkiireet kun helpotti hetkellisesti. Viikko lähti
käyntiin kotisalitreenillä. Tiistaina tunnin juoksumattolenkki, kylläpä tuntui taas rankalta mutta jospa se jossain vaiheessa helpottaisi. Keskiviikkona suht tiukka treinertreeni ennen illan pilatesta. Sali oli näin alkuvuodesta vielä täynnä innokkaita jumppaajia. Mukaan kuitenkin hyvin mahtui, olipa taas mukaan tunti.

Torstaina pitkästä aikaa aamusta salitreeni ja illalla vielä tunnin juoksumattolenkki. Perjantaina poikkeuksellisesti töiden jälkeen neljän aikoihin salille, porukkaa oli reippasti mutta kyllä sitä oman treenin sai suunnitelman mukaan tehtyä. Taas parilla viime kerralla tullut tehtyä käsiliikkeitäkin. Josko parin kuukauden jälkeen olisi kädet pikkuhiljaa kunnossa. Ei vielä täysin tikissä mutta oikeaan suuntaan menossa. Salilla vielä lihaskuntotreenin jälkeen 4km matolla juoksua.

Lauantaina aamusta Sisun kanssa lenkille ja siitä treineritreeniin. Vuorossa taas edellistä tiukempi treeni, mutta selvisin ihmeen hyvin - ehkä nuo laittaa enemmän päänupin tiukoille kuin muun kropan. Toivottavasti näistä hikipisaroista on ensi kesälle hyötyä. Iltapäivällä vielä verryttelylenkki hiihtäen. Pyöräily olisi riittänyt kyllä, mutta tänään oli ainut hyvä hiihtopäivä niin piti käydä edes vähän hiihtämässä. No, tuli sitä kuitenkin reilu 18km hiihdettyä. Kyllä näiden jälkeen saunassa oli kiva rentoutua.

Sunnuntain ohjelmassa oli kevään Munchenin reissun suunnittelua ja ljuoksuenkki. Ensin aamusta Sisun kanssa lenkille, kävelytiet näyttivät ja tuntuivat vähän lumimössöltä - saa nähdä mitä suunnitelusta juoksulenkistä tulee. Tuulan kanssa aloitettiin aamusta Munchenin reissun suunnittelu, yöpymisien varaaminen ja auton vuokraaminen oli hoidettava. 1.5h myöhemmin varaukset oli hoidettu, jee, nyt  oltiin valmiita toukokuun reissuun. Suunnittelujen päälle juoksulenkille, kiersin Kolmenkulman tietä pitkin Soppeenmäkeen ja Teivon kautta kotio. Hieno 15km juoksu pitkästä aikaa. Ja sauna päälle, olipa hyvä viikko.

Viikon treenimäärä 12h50min

Juoksua 37,2km

Hiihtoa 18,6km (186,9km)

Kommentit