Juoksukuuria

Tämän viikon suunnitelmana oli juosta useampia kertoja, jotta saisi edes vähän juoksun rasitusta lihaksistolle ennen tulevaan puolimaratonia. Maanantaina ensimmäinen juoksu, 4km lenkki. Kantapää kipuili jonkin verran juoksun aikana. Tiistaina välipäivä juoksusta. Gravelilla Tomin kanssa Nokialla pyhäjärven rantoja. Mahtavia reittejä, eipä ole tullut näitä aiemmin kierrettyä. Näistä voisi tulla hyvin myös uusia juoksureitteja, kunhan pääsee taas 20-25km juoksukuntoon. Iltahämärissä tultiin pyörälenkiltä kotio.

Keskiviikkona töiden jälkeen salille ja salitreenin jälkeen 4km juoksua matolla ja siitä pilatekseen. Olipa taas hyvä setti pilatesliikkeitä. Torstai oli lepopäivä, pitkä työpäivä työpajassa Helsingin keskustassa.

Perjantaina pyörällä salille ja takaisin. Lauantaina myrskyinen sadepäivä. Juoksin matolla 10km lenkin, alkuun muutaman kilometri kantapää hieman kipuili. Illalla vielä core-treeniä. Sunnuntaina sade oli hellittänyt mutta tuuli oli vielä voimakas. Lämpöä oli aamusta vain yksi aste. Lähdettiin Tuulan kanssa aamusta juoksu/kävelylenkille, tällä kertaa juostiin suurin osa 1h45minuutin lenkistä.

Viikon treenimäärä 9h

Juoksua  ~28km

Kommentit