Vihdoista viimein Pilatesta

Viikko lähti käyntiin salitreenillä. Pyöräilin salille ja takaisin. Salilla pääpaino tällä kertaa cross-treiner:llä, 40min sisältäen 2minuuntin vetoja vähän isommalla vastuksella. Päälle corea. Tiistaina helsinkipäivä eli lepopäivä. '

Keskiviikkona aamusta pitkästä aikaa uimaan. Kävin kesällä pari kertaa maauimalassa mutta muuten uintia ei tullut harrastettuakaan. Illalla oli ensimmäinen kerta Pilatesta. Ylöjärven Iskun järjestämä Pilates Ylöjärven urheilutalolla. Vajaa kolmekymmentä naista oli salissa. Tunnin verran tehtiin erilaisia lihaskunto ja venytysliikkeitä hengitysharjoitteita unohtamatta. Hyvältä tuntui ja varmasti meikäläiselle oikein sopivaa treeniä. Monta vuotta lääkärit, fysioterapeutit jne. onkin tuota suositellut eri asioista heidän luonaan käydessä.

Torstaina oli tarkoitus töiden jälkeen lähteä pyörälenkille, mutta iltapäivällä, päivän viimeisissä teams-palavareissa alkoi päätä särkeä, niin pyörälenkki jäi tekemättä. Tehtiin sitten Sisun kanssa vähän pidempi kävelylenkki kun Sisulla tuntui pitkästä aikaa olevan vauhti päällä. Perjantaina aamusta vajaan 1.5h salitreeni. Lauantaista oli tulossa lämmin päivä. Lähdin aamusta maantiepyörälenkille kohti Lempäälää. Luultavasti tämä olisi viimeinen pidempi maantiepyörälenkki lyhyillä pyöräilyvaatteilla. Pyöräilin kahvila Siiriin korvapuustille. Paikalle oli yllättävän vähän väkeä, ei tarvinnut jonottakaan yhtään. Viisi Kaupin kanuunoiden pyöräilijää oli myös kahvittelemassa. Kutsuivat jatkaan matkaakin heidän kanssaan, mutta tällä kertaa pyöräilin ihan issekseni takaisin kotio.

Sunnuntaina pyöräilin aamusta jälleen salille. Perussettiä reilun tunnin verran. Salilta kotio harjun kautta. Lounas ja uudestaan pyörän päälle, tällä kertaa Pirkkalan Veskaan Scandinavia Outdoor:iin. Arboretumin ja Pyynikin kautta kotio.

Viikon treenimäärä 10h3min

Juoksua -

Kommentit