Salitreeniä

Maanantai oli kunnon sadepäivä ja samalla lepopäivä. Tiistaina oli salipäivä ja juoksun ollessa tauolla vietin salitreenin päätteeksi cross-treinerillä vielä 25minuuttia. Päätin siis pitää seuraavat kolme viikkoa taukoa juoksukokeiluista, katsotaan olisiko siitä jotain hyötyä. Keskiviikkona oli jälleen sateinen päivä, joten tein syksyn ensimmäisen sisäpyöräilyn. Olipas rankkaa polkea 145w:lla.

Torstaina jälleen salitreeni.Olipas kivaa jälleen kerran. Ihan outoa että salitreeni on alkanut maistumaan, sali kun oli aimmin täysi-inhokki. Perjantaina oli lähes 20 astetta työpäivän päätteeksi, niinpä lähdin vielä maantiepyörällä Sasin lenkille, ennen puolta väliä vähän ripautteli vettä mutta muuten kuiva pyöräilykeli - no tie oli paikoin aika märkä, joten vettä kyllä roiskui joka suuntaan.

Lauantaina tein aikaisin aamusta 2h sauvalenkin. Sen jälkeen olikin tiukkaa aikataulua, Säijän Kotio-esittelyn kautta Coussicaan syömään isolla poppoolla viettäen äidin 77v-synttäreitä, Toivon 6v-synttäreitä ja Emman 9v-synttäreitä. Kakkukahvit vielä Nekalassa niin juhlat oli juhlittu pitkän kaavan mukaan. Sunnuntaina taas aikaisin aamusta pyörällä salille ja kotio, ennen yhtätoista tuli Gordoninsetterityttö Papu päivähoitoon. Vauhtia riitti koko päivän ajan.

Viikon treenimäärä 10h3min

Juoksu -

Kommentit