Kesäkelit jatkuu

Maanantaina yllätin itseni ja lähdin vielä työpäivän jälkeen pyörällä salille. Olin kuuden aikaan salilla ja aika moni muukin oli siellä, kuten vähän odotinkin. Mutta pääsin kuitenkin suht hyvin ilman isompia odotuksia tai säätöjä tekemään ohjelmani. Ihme juttu. Tiistaina oli hieno lämmin keli ja suunnitelmissa oli tehdä töiden jälkeen pyörälenkki, mutta päivän ohjelma piti muuttaa lepopäiväksi tays:n reissun jälkeen. Iltapäivällä oli kaulan vuosittainen kontrolliultrakuvaus ja lääkäri löysi uuden löydöksen, josta otettiin saman tien myös ohutneulanäyte ja sitä kohtaahan ei saanut sitten kastella tai hikistyttää 24 tuntiin. Vuoden välein tehtävästä kontrollista siirrytään takaisin tiheämpään seurantaan, seuraava kuvaus 3kk päästä, mikä hyvä asia niin nopeammin jos jotain muutoksia tulee.

Keskiviikkona tein sitten Sasin lenkin, Pyöräilykelit on edelleen mitä parhaimmat. Torstaina aamusta salille ja töiden jälkeen vielä Nässyn rantojen kautta lenkki gravelilla. Perjantaina uudestaan aamusta salille. Töiden jälkeen 5km juoksulenkki. Edelleen pientä kipuilua ajoittain kantapäässä juoksun aikana.

Lauantaina tein pitkän sauvalenkin, kun pitkille juoksulenkeille ei ole vielä mitään asiaa. Sauvottelin harjua pitkin (mutka porukoiden kautta) Julkujärvelle "postilaatikoille" ja takaisin, yhteensä matkaa tuli 21.6km. Välillä juoksin pienen pätkän, että ihan jämähdä paikat käpöttelystä. Saas nähdä mitä kantapää tykkäsi tästä lenkistä.

Sunnuntaina oli suunnitelmissa vielä pidempi maantiepyörälenkki, kun lämmöt salli lyhyissä ajamisen. Saa nähdä oliko tämä viimeinen viikonloppu kun pääsee lyhyissä ajamaan. Kantapää oli ok eilisen kävelyn jäljiltä. Vähän vasemman jalan sääri oli arka kävelystä, mutta se ei haitannut pyöräilyä. Lähdin polkemaan Mäyriän kautta kohti Lempäälää ja kahvila Siiriä. Olin kahvilalla 2 minuuttia kahvilan aukeamisen jälkeen ja olin varmaan 15 henkilö jonossa. On se suosittu kahvila! Korvapuustin jälkeen oli taas energiaa ja lähdin polkemaan samaa reittiä kohti kotia. Pitkänniemen kohdalla sain paikkaan sopivasti lievän mielenhäiriön ja päätin jatkaa vielä Siuron suuntaan. Jalat oli kovin tuoreen oloiset, liekö korvapuustin ansiota vai minkä mutta päätin siis jatkaa vielä lenkkiä. Siuron lähestyessä päätint toteuttaa ihan hullun ajatuksen eli kiertää koko lenkin Siurosta Sasiin ja Pinsiöön, sellainen 40km lisälenkki :). Hyvin reissu kaikenkaikkiaan kuitenkin meni, matkaa tuli 111km ja aikaa meni 4h50min.

Viikon treenimäärä meni vähän överiksi viikonlopun takia, 16h43min.

Juoksua 5km

Kommentit