Arki käyntiin

Kahvila Seelan uusi laituri
Työviikko alkoi hurjalla hellepäivällä, aamulla oltiin jo pitkälti yli 20 asteen lämmöissä. Aloitin
maanantaina työt, pari päivää suunniteltua aiemmin, tosin vähän lyhyempinä päivinä. Kävin päivällä pyörälenkillä nauttimassa lämmössä ajosta, ennen kuin lämpö tulisi nousemaan hurjiin yli 30 asteen lukemiin. Ajoin pikku-säijän lenkin ja kyllä kuumuus ja kosteus tuntui jo hurjalta. Tiistaina kävin aamusta salilla ja iltapäivällä tein 7km juoksulenkin. Kantapää edelleen välillä vähän kipuili mutta ei edelleenkään mitää kipuja lenkin jälkeen tai seuraavana päivänä. Keskiviikkona oli pienen gravel-lenkin vuoro. Harjua pitkin Topintuvalle ja kävelyteitä pitkin takaisin. Torstaina oli Tikkurila-päivä mutta tein illalla vielä kuitenkin 5km juoksulenkin. Nyt kantapää kipuili tiistain lenkkiä enemmän lenkin aikana.

Perjantaina oli lepopäivä kun päivä meni Katajanokalla lukuvuoden avajaisissa. Lauantaina lähdettiin aamusta Piian kanssa pyöräilemään Säijän lenkki, ihan Mäyriän kautta. Yhteinen lenkki päätettiin Kahvila Seelaan.  Kiertelin vielä Raholan, Epilän, Lielahden ja Elovainion kautta kotio, matkaa pyörälenkille tuli lopulta 80km.

Sunnuntaina lähdin aamusta juoksulenkille Tuulan kanssa, tehtiin 12km lenkki, hieno homma. Kantapää kipuili ensimmäisillä kilometreillä mutta sen jälkeen ei kipuja. Lenkin jälkeen iltapäivällä kantapäätä jomotti ja kantapää oli kosketusarka. Ei hyvä juttu. Ei kai tässä auttais muu kuin pitää kunnon juoksutauko. Kahden kuukauden päästä olisi vaan puolimaraton, eikä huvittaisi ihan turistiksi lähteä reissuun katsomaan kun muut juoksee.

Varpaiden puuttuminen useampana yönä ja välillä päivälläkin on valvottanut ja vaivannut tällä viikolla. Olen ottanut muutaman yönä ylimääräisen kalkkitabletinkin, mutta saa nähdä onko ongelma sitten kalkista riippuvaa ei. Sain kuitenkin työterveydestä lähettee labroihin, ionisoitumeen kalsiumtason mittaukseen, jonka ollessa alle viitearvotason aiheuttaa mm. varpaiden puutumista. Ensi alulla siten verikokeiseen.

Viikon treenimäärä 10h54min

Juoksua 24,0km

Kommentit