Magneettikuvausta

Paluu kotirutiineihin käynnistyi maanantaina salitreenillä. Heti pieni tauko tuntui lihaksistossa. Etureidet kramppasi kyykyissä ja takareisissäkin tuntui. Sarjojen määrää piti vaan vähentää, ei auta. Tiistaina oli aamusta Ortopedi Heidi Haapasalon tapaaminen Pihlajalinnassa. Kipeä kohta kantapään alueelta tunnustelemalla löytyi. Yksi mahdollisuus olisi rasitusmurtuma, mutta varmuutta saisi vain menemällä magneettikuviin. Lähtökohtaisesti nyt pitäisi laittaa juoksu ja pidemmät kävelyt tauolle. Sain vielä illalle ajan Ratinan Synlab:iin magneettikuvaan. Tiistaista tuli urheilun osalta lepopäivä.

Keskiviikkona tuli aamusta jos tekstiviestiä että magneettikuvista olisi lausunto saatavilla. Lievä Haglundin kantapää, akillesjänteessä lievää tendiniittimuutosta ja ympärillä ödemaa, kantaluussa askillesjänteen insertiossa 7mm kysta, ei rasitusmurtumaa, akillesjänne normaalin paksuinen. Jaahas, saa nähdä mikä on Haapasalon tuomio ensi maanantaina, jolle sain soittoajan tuloksien läpikäynnille. Keskiviikkona kävin salilla. Yöllä vasen pohje kramppas oikein huolella niin en hirveästi jalkaliikkeitä tehnyt - pohjelihas oli melko kipeä koko päivän.

Torstaina sääennuste näytti vähän poutaisemmalta. Lähdin aamusta gravelilla pyöräileen kohti Julkujärveä ja Koukkujärveä. Poljin hiihtopohjia pitkin lopulta Nokian Niittyharjuun ja sieltä takaisin kotio asfalttia pitkin Mustavuoren ja Tohlopin kautta. Pitääpä talvella tutkia onko sitä latu Niittyharjuun asti. Kolmen tunnin pyöräilylenkki tuli lopulta tehtyä.

Perjantaina tehtiin Ninan kanssa pyörälenkki Seelasta Siiriin, jossa herkuteltiin marjapiirakat. Poljin itse vielä Seelaan ja takaisin, lenkin pituudeksit tuli 82km. Lauantaina lähdin aamusta salille ja sen päälle maauimalaan. Vieläkään ei uinti innosta, joten uitua tuli vain 1200m. Ehkä se siitä lähtisi taas kulkemaan kunhan tulisi käytyä vähän useammin uimassa. 

Sunnuntaina jälleen pyörälenkki. Tällä kertaa Hämeenkyrön suuntaan. Kesän ensimmäinen käynti Kehäkukassa. Lounastajia oli paljon mutta pikkujonotuksen jälkeen sai mokkakakun ja limpparin - virtaa lisää koneeseen. Takareisi alkoi kipuilla 50km kohdalla. Selkeästi 200km pyöräilyä 4 päivän sisällä on vähän liikaa :).

Viikon treenimäärä 14h40min

Juoksua -

Kommentit