Lomailua Vehkajärvellä

Viikko alkoi uinnilla, maauimalassa märkäpuvulla. Ninan kanssa sovittiin treffit ennen kymmentä
maauimalalle. Lämpö oli reilussa 15:ssa, mukava keli uida maauimalassa. Päätin uida vuoden tauon jälkeen märkäpuvulla. Kylläpä käsivarret oli kovilla, mutta muuten ihan mukava uida, kun uintiasento oli puvun ansiosta kohdillaan. Tomi oli myös uimassa ja uinnin jälkeen mentiin Itsudemoon lounaalle ja sen jälkeen katsomaan uusin Indiana Jones -leffa. Illansuussa poljin vielä Pyynikin näkötornille johon oli sovittu Piian kanssa treffit. Tiistaina tein tunnin salitreenin ja iltapäivällä ajelin Sisun kanssa mökille.

Keskiviikkona tein haaveilemani pitkän pyöräilyn ensin Sastamalaan, pysähdys Pyymäen kahvilalla ja siitä matka jatkui Sammaljoen kautta Halkivahaan ja Punkalaitumen keskustaan, jossa tuli ylimääräinen pysähdys Myötätuuli-kahvilassa, kun oikea jalkaterä oli ihan liekeissä - kenkä vaan alkaa aina jossain vaiheessa puristamaan niin että ei meinaa ajosta tulla enää mitään. Lyhyt pysähdyt, kengät pois jaloista, jo helpotti ja loppumatka mökille meni kivuitta. Tällä matkalla kyllä takareisikin alkoi ilmoittamaan olemassaolostaan pienillä kipupiikeillä  vähän kuin nitojalla ampuisi pakaraan. Taitaa olla taas ihan riittävästä pyöräilty. Reissulle tuli mittaa 110km.

Torstaina kokeilin yli kahden viikon tauon jälkeen juoksua. Tai tein juoksu-kävelyn lenkin, Runkan-lenkin. Ei jalka ihan kunnossa ole mutta ei se niin kipeä ollut kuin mitä pari viikkoa sitten Saariselällä juostessa. Onneksi juoksun jälkeenkään jalkaa ei alkanut jomottamaan, joten ehkä pientä toivoa voisi olla paremmasta - saa nähdä. Juoksun jälkeen tein puolen tunnin core-treenin ja vielä tunnin melonnan järven toiseen päähän ja takaisin.

Perjantaina pyöräilin Alastarolta Metsämaan kautta mökille, pysähdys tietysti Jalasjoen nuorisoseurantalon kesätorilla letulla. Lauantaiaamusta ajelin Sisun kanssa kotio ja tarkoitus oli pitää lepopäivä. Sovittiin kuitenkin extempore Kristiinan kanssa treffit Seelaan niin sinnehän sitä sitten oli pyöräiltävä, jotta mustikkapiirakan palasesta saa edes osan kulumaan. Reissulle tuli mittaa 22km. Sunnuntaina oli suunnitelmissa mennä uimaan ja salille, mutta pieni ihme tapahtui ja sain päähäni aloittaa ikkunan pesun aamusta ja päätin sittenkin pitää lepopäivän.

Viikon treenimäärä 12h36min

Kommentit