Heinäkuun loppu

Heinäkuun viimeinen viikko alkoi salitreenillä. Pyöräilin salille ja salin jälkeen kiersin Siivikkalan - Suomen saaren - Jänissaaren - Hiedanrannan ja Niemenrannan kautta Lielahteen ja Il Poston lounaan jälkeen kotio.  Iltapäivällä vielä Risto Räppääjä -leffaa Emman ja Tovon kanssa niin päivä olikin aikas täynnä ohjelmaa. 

Tiistaina lähdin polkemaan gravelilla rantatietä kohti Jankaa, jossa Lidl:llä treffasin Piian ja matka jatkui yhdessä kohti Kangasalan Kirkkoharjun kahvilaa. Ajeltiin Kaukajärven kautta Kangasalan tien vartta kohti keskustaa. Kirkkoharjun kahvilalla oli kiva yllätys, kun tapasin myös itse kahvilan omistajan Marin, vanhan kollegan Nokia ajoilta. Ei olla nähty varmaan 15 vuoteen, viimeksi luultavasti jossain Nokian saunaillassa :). Kirkkoharjulta jatkettiin Piian kanssa polkemista latupohtia pitkin kohti Lammirahkaa, Niihamaa ja lopulta Kauppiin. Piia jäi Jankaan ja itse jatkoin matkaa Pirkkalan kautta kotia kohti. Tänään lounas Pirkkalassa Itsudemossa. Pari tuntia lenkin jälkeen kävin vielä tekemässä 4km juoksulenkin - kantapään testailua. Ei ihan priima, mutta suht hyvältä väikutti. Voisi vaikka kokeilla tällä viikolla vielä toisen pikkulenkin.

Keskiviikkona oli vain sali, ja siinäkin PT tapaaminen. Katsottiin uusi ohjelma, tavoitteena enemmän voimaa jalkoihin. Torstaina tein aamulla 4km juoksulenkin, pieniä tuntemuksia kantapäässä muutamaan otteeseen mutta ei onneksi sen enempää. Saas nähdä mihin suuntaan kantapää nyt menee. Pian lenkin jälkeen autoilu mökille, jonne Tomikin tuli iltapäivällä kuuden päivän pyöräilyreissultaan. Tämäkin päivä oli siis tosi kevyt päivä.

Perjantai pyhitettiin mustikan poiminnalle, Reilu 3.5h vietettiin metsässä - kolmessa eri paikassa mustikoita keräten. Talven mustikat, reilu 13l, tuli kerättyä. No, tuli treenikirjaan yksi merkintä, kun käytiin pyörillä kesätorilla lätyillä.

Lauantaina alkoi jo aamusta satamaan, joten lähdettiin jo aamusta ajamaan mökiltä kotio. Tänään sadepäivän johdosta salille ja päälle juoksua salin matolla. Kantapää oli kivuton - liekö syynä ollut se että jalan lihakset oli lämpimät salitreenin jäliltä. Hyvä näin! 

Sunnuntaina lähdin aamusta maantiepyörälenkille Hämeenkyrön suuntaan. Kiva yllätys oli uusi asfaltti Linnavuoresta Hämeenkyrön puolelle asti. Siurosta Sasiin ja Rokkakosken kautta Lintuharjun tielle ja sieltä Viljakkalan tietä Ylöjärvelle. Matkaa tuli reilu 77km. Iltapäivällä vielä samoihin maisemiin Yrjölän marjatilalle Kristiinan kanssa vadelmia poimimaan.

Viikon treenimäärä 15h

Juoksua 12km


Kommentit