Radalle

Viikko alkoi valintakoevalvoinnoilla Hyvinkäällä. Maanantaina ja keskiviikkona olin valvomassa aamusta iltaan, joten tälle viikolla tuli kaksi lepopäivää. Tiistaina kävin aamusta salilla ja iltapäivällä tein vajaan 30km gravel-lenkin. Torstaina juoksin harjulla, kiersin Pikku-Ahveniston. Perjantaina pääsin vasta töiden jälkeen salille. Menin juuri "pahimpaan", 16.00 aikaan, salille mutta onneksi salilla oli kuitenkin suht väljää. Sain tehtyä ihan suunnittelusti oman treenini. Salin jälkeen ajatus on oli mennä vielä pitkästä aikaa uimaan. Takana oli jo yli kuukauden uintitauko ja helposti se tauko vaan pitenee - ei varsinaisesti mitään intoa mennä uimaan mutta olisi hyvä säilyttää vapaan tekniikkaa kun sen nyt jotenkin on oppinut. No, perjantaina ei vielä päässyt uimaan, uimahalli oli juuri menossa kiinni kun pääsin hallille.

Lauantaina oli naapurin Sonjan ylioppilasjuhlat, mutta ennen sitä ehdin aamusta Lamminpään kentälle juoksemaan vetoja. Ohjelmassa oli 5x800m 200m:n kävelypalautuksella. Vedot oli tiukat mutta meni hyvin, kaikki meni 3.53'-3.57' väliin. Poljin vielä juoksun jälkeen Tesomalle uimahallille, mutta tälläkään kertaa en päässyt uimaan. Halli oli netin infosta poiketen suljettu. Ehkä joku nyt yrittää vinkata että ei sun uimaan kannata mennä :).

Sunnuntaina perus pitkä juoksulenkki Tuulan kanssa. Tällä kertaa juostiin harjulla Pikku-Ahvenisto ympäri ja takaisin Pallogriin kupeeseen. Oli muuten kuuma juosta pitkillä trikoilla ja pitkähihaisella juoksupaidalla, vaikka lämpömittari näytti 10 asetta. Lyhyttä pitäisi vaan jo näillä keleillä laittaa päälle. Matkaa tuli yhteensä 21km. Hyvä viikko!

Viikon treenimäärä 9h18min.

Juoksua 45km

Kommentit