Vauhtijuoksu

Kauniit kevätkelit jatkui tämänkin viikon. Maanantai oli vielä pääsiäispyhiä ja iltapäivällä päivän ollessa lämpimillään 10 asteen korvilla, lähdin ensimmäiselle pyörälenkillä ulkosalle. Gravel alle ja suunta heti kohti Siuroa eli Sasin lenkille. Nokia puolella ja Siurossa oli pieni pätkä jäistä tietä mutta muuten mentiin melko lailla kuivuneilla baanoilla. Eilinen pitkä juoksu tuntui vähän lihaksissa joten Siuron ja Sasin väliset mäet otin extra rauhallisesti. Positiivista oli kuitenkin se että jalat ei sinänsä olleet kipeät mistään pitkän juoksun jäljiltä. Inasen oli liikaa vaatetta päällä pyöräilyssä, mutta ei ainakaan tarvinnut palella. Tiistaina itsellä oli vielä vapaapäivä ja teinkin aamupäivällä salitreenin kaikessa rauhassa.

Keskiviikkona lähdin kokeilemaan, todella pitkästä aikaa, vähän reippaanpaa juoksulenkkiä. Yhteensä 10km, josta 7km reippaasti, yllättäen jopa 5.42'/km vauhtia. Todella hieno fiilis että pääsi noinkin reipasta vauhtia.Oli aika lämmin keli juoksussa ja tuntui että juoksun jälkeen koko illan naama hohti kuumana - olisi pitänyt mitata lämpö, ties vaikka olisi vetänyt pienen lämmön päälle. Torstaina pidin jokatapauksessa lepopäivän. Perjantaina oli ainoastaan salitreeni aamutuimaan. Päätin jättää uinnin väliin tällä viikolla.

Lauantaina tehtiin Tuulan kanssa taas pitkä juoksu. Tällä kertaa matkaa kertyi 20km ja vauhti oli karvan alle 7.00'. On se ihan huippua että pystyy taas tällaisia lenkkejä tekemään. Oli jälleen hieno aurinkoinen keli ja aamusta muutama aste lämmintä. Sunnuntaina suuntasin Gravel-lenkille, tällä kertaa Pikku-Säijän kierrokselle. Oli jälleen hieno päivä, lämpö vähän alle 10 astetta. Vähensin vaatetta viime pyörälenkiltä mutta onnistuin silti laittamaan liian paljon päälle. Hieno lenkki kuitenkin!

Viikon treenimäärä 10h13min.

Juoksua 30km.

Kommentit