Lepää rauhassa Jalo

Keväiset keli jatkui tällä viikolla, aurinko paistoi ja päivälämpötilat nousi päivä päivältä. Jalo oli edellisen viikon lopulla vähän piristynyt kortisonikuurin aloituksen myötä ja toivo paranemisestä oli taas herännyt. Nyt alkuviikosta kävi kuitenkin selväksi että tuo pieni piristyminen oli vain väliaikaista. Maanantaina syöminen kävi taas haastavaksi ja hengitys kuulosti hankalalta. Päivä meni Jaloa seuraillessa ja urheilut jäi sivuun. Tiistaina Jalon vointi vain huononi, joten aamupäivällä oli tehtävä raskas mutta toisaalta helppo päätös, oli aika päästää Jalo kivuista. Pikaisesti eläinsairaala Veteriin jossa Jalo nukkui rauhallisesti syvään uneen ja lopulta elintoiminnot loppuivat. Ei kauaa mennyt kun tassut oli jo kylmät. Nyt Jalo pääsi kivuistaa. Tiistai ja koko viikko meni aika itkuisissa fiiliksissä.

Keskiviikkona oli tarve mennä Tikkurilaan - toisaalta ihan hvyä että sai ajatukset hetkeksi muihin asioihin - kyllä sitä silti monessa kohtaa ehtii suremaan Jalon poislähtöä. Illalla juoksin juoksumattolenkin. Torstaina lähdin aamulla salille ja päälle uimaan. Aamupäivällä tein pari tuntia töitä ja muuten pidin päivän saldovapaata. Iltapäivällä ajeltiin Ikaalisten kylpylään parin yön reissuun. Pienelle rentoutumiselle oli nyt tilausta. Sykkeet, erityisesti, leposyke oli tällä viikolla vähän koholla. Ei yllätys - kyllä tuo Jalon tilanne varmasti näkyi sykkeessä. Torstaina rentouduttiin kylpylän poreissa ja päälle hyvät iltapalat. Perjantaina juoksulenkki Ikaalisten kylpylän lähimaastossa ja päälle kylpylää ja pitkänperjantain illallisbufee. Yöllä Sisun kanssa ulkona vilvottelemassa, huoneistossa oli aika lämmin ja Sisu tuntui olevan rauhaton ja läähättävän lähes koko yön. Lauantaiaamuna lähdettiin jo seitsemän aikoihin Sisun kanssa pikkupakkaseen aamulenkille, kierrettiin lähipeltoja auringosta ja hankikannoista nauttien.

Lauantaina ajeltiin aamupäivästä kotio ja jatkoin lähes samantien salille ja iltapäivällä vielä kevyt treinertreeni. Sunnuntaina aurinkoisessa kelissä pitkä juoksulenkki Tuulan kanssa. Kierrettiin Ilmarinjärvi, matkaa tuli jopa 18km.

Viikon treenimäärä 8h10min

Juoksua 33km

Kommentit