Kevyt pyöräilyviikko

Viikko lähti käyntiin kevyellä tunnin treinertreenillä. Tiistaina oli vuorossa aamusta 1h salitreeni ja päälle 1500m uintia. Uimahalli aukeaa tiistaisin vasta kahdeksalta ja siksi lähdin "vasta" 6.30 salille ja siitä uimaan. Uimassa sain uida ihan yksin oman radalla, vieressä vesijuoksualueella riittikin ruuhkaa, kun porukkaa oli heti kahdelta altaan täydeltä juoksemassa. Keskiviikko oli Tikkurilapäivä ja sen verran pitkä päivä että se oli lepopäivä.

Torstaina toteutui pitkään odotettu asia, PT-tapaaminen salilla. Käytiin läpi liikkeita, joilla jatkaisin saliharjoittelua. Mielenkiintoista nähdä miltä liikkeet tuntuvat. Ja toivotaan että käsi kestää, tenniskyynärpää vaiva pikkuhiljaa helpottanut. Välillä öisin se vielä kipeytyy mutta yleensä helpottaa päivän aikana.

Perjantaina oli vapaapäivä. Tein aamusta FTP-testin. Oli kiva nähdä että taas vähän pidemmälle pääsi, uusi FTP arvo nousi 10W:lla, nyt 205W. FTP-testin loputtua, poltti aika hyvin keuhkoputkea ja yskiminen oli aikamoista kröhimistä. Toivottavasti ei pitkää jatku tuollaisena. Testin jälkeen pyöräilin vielä 1h20min. Päivällä ajeltiin mökille puuhommiin. Loppupäivä perjantaista ja lauantai oli meikäläiselle sopivaa voimatreeniä, kun kävelin parin päivän aikana muutaman 10 000 askelta raahaten risuja paikasta a paikkaan b, sekä lumikolalla vedin puupöllejä halkomispaikalle.

Sunnuntaina palattiin kotio ja tein iltapäivällä 1h30min treinertreenin. Hieman olisi houkutellut lähteä hiihtämään, aurinko kun paistoi ja pikkupakkanen, mutta keuhkoputki krohisi edelleen jonkin verran niin parempi jättää hiihto nyt väliin.

Viikon treenimäärä 6h47min.

Juoksua -

Hiihtoa - 


Kommentit