Sitä sun tätä viikko

Sunnuntain nastarilenkki ulkona toi taas säärikivun ja myös polven takaosan ärtymyksen. Ei pitäisi juosta ulkona nastareilla, koskahan sitä uskoo. Viikko lähti käyntiin 1500m:n aamu-uinnilla Tesomalla. Illalla vielä hikeä pintaan reippaalla treinertreenillä. Tiistaina aamusta reilu tunnin salitreeni ja päälle puolen tunnin vesijuoksu. Keskiviikkona päivä meni Hyvinkäällä eli lepopäivä treenien kannalta.

Torstaina kokeilin joko sääri kestäisi juoksumattoilua ja 8km verran tulikin juostua matolla. Sääri ei kipeytynyt eikä onneksi myöskään akillesjänne. Hieno homma! Perjantaina oli taas aamutreenien vuoro, ensin salilla tunnin verran ja päälle uintia 1500m.

Launtaina oli tiukemman treinertreenin vuoro. Kaiken kaikkiaan 2h pyöräily, joka sisälsi 20 x 2min ftp 80%:lla. Hyvää teki vähän laittaa tehoja kehiin. Päälle vielä vesijuoksua 30min ja 1000m uintia. Sunnuntaille oli suunnitelmissa juoksumattolenkki + salitreeniä, mutta heti aamusta oli vähän päänsärkyä (oli ollut myös pe aamuna) ja vähän vilunväreitä, outo olo. Päätin sitten pitää lepopäivän, vaikka kovasti olisi tehnyt mieli hölkötellä matolla, olihan tälle viikolle tullut kuitenkin tullut ihan kivasti jo treenitunteja.

Tenniskyynärpää ei ihan joka päivä enää oireile, mikä enemmänki kuin jees. Olen nyt salilla per kerta tehnyt yhden käsiliikkeenkin, jotta käsi pikkuhiljaa tottuisi tekemiseen. Silti välillä yöllä käsi kipeytyy - sen kun saisi hallintaan niin olisi hyvä. Polvesta välillä vihlaiseen kun menee kyykkyyn. Tiistaina piti kyykkyliikkeet ihan jättää väliin, kun polvessa oli selvästi enemmän tuntemuksia.

Viikon treenimäärä 9h

Juoksua 8km

Hiihtoa -

Kommentit