Määräviikko

 Vuoden ensimmäisestä viikosta tuli määräviikko loman että usean hiihtolenkin ansiosta. Maanantaina kävin uimassa Tesomalla ennen viimeistä fysioterapeutin käyntiä tenniskyynärpäähään liittyen, joka kylläkin vaivaa edelleen. Sain uusia jumppaliikkeitä joilla voin jatkaa käden kuntoutusta. Päivällä oli tunnin hieronta, jonka käytin tällä kertaa selkään/niskaan/rintalihaksiin. Löytyi jumia kyllä ihan riittävästi näiltäkin alueilta. Ei muuta kuin varaukseen seuraava hieronta-aika :). Iltatreeninä tein vielä vähän tiukemman treinertreenin.

Tiistaina väliin kevyempi päivä, ainoastaan tunnin salitreeni.  Lunta tuprutteli pitkin päivää. Keskiviikkona keli suosi hiihtoa, joten ei muuta kuin hiihtämään. Lähdin hiihtämään Koukkua kohden, tarkoituksena ei kuitenkaan ollut hiihtää majalle asti, jotta ei tulisi liian pitkä lenkki näin alkukauteen. Antilan talolle latu oli tänäkin talvella hiihdettyä latua, mutta talolta jälleen koneella ajettua. Kävin Hopeatiellä kääntymässä, matkaa kertyi 32km verran.

Torstaina pidin lepopäivän. Perjantaille oli ennustettu hyvinkin kirpsakkaa pakkaspäivää ja suunnitelmissa oli sali ja uinti. Aamulla mittari näyttikin kymmentä pakkasastetta, joten hiihtopäivähän siitä sitten tuli. Tuulan ja Miia-Maaritin kanssa hiihdeltiin Virelän ja Topin lenkin kautta 30km verran.

Sunnuntaille oli ennustettu kovaa lumisadetta niin tein lauantaina myös hiihtolenkin, vaikkakin alla oli perjantain pitkä lenkki. Hiihto sujui kuitenkin paremmin kuin oletin ja niinpä hiihdin jälleen 30km vähän perjantaita reippaampaa tahtia.

Sunnuntaina oli pakko pitää hiihdosta välipäivä vaikka lumisade ei ihan aamusta vielä ollutkaan alkanut. Tein reilun tunnin salitreenin ja päälle uin 1500m Ylöjärven uimahallissa.

Käsivarsi kipuilee edelleen, erityisesti yön jälkeen. Saisi pikkuhiljaa parantua, jotta voisi tehdä täysipainoisemmin lihaskuntoharjoittelua koko kropalle. Polvi ei juurikaan ole kipuillut, toki en ole sitä nyt vähään aikaan kuormittanutkaan, mutta toivotaan kuitenkin että suunta on oikea.

Viikon treenimäärä 13h45min.

Juoksua -

Hiihtoa 93km

Kommentit