Juoksumattoilua

Viikko alkoi treinertreenillä. Polveen ei sattunut tälläkään pyöräilykerralla, joten huippu juttu! Toivotaan että suunta olisi nyt oikeasti parempaan päin. Tiistaina oli Laurean joululounas Helsingin keskustassa, ja kotio pääsin vasta illansuussa, joten tiistaista tuli lepopäivä. Keskiviikkona oli aamusalin vuoro ja päivällä lounastauolla vielä lyhyt mattojuoksu. Iltapäivällä käsifyssari pitkästä aikaa. 

Torstaina lepopäivä. Oli sen verran rankka koulutuspäivä että ihan loppu päivän päätteeksi. Perjantaina jaksoin sentäs koulutuspäivän päätteeksi tehdä tunnin treinertreenin. Lauantaina oli vuorossa juoksumatto, tällä kertaa jaksoin juosta jopa tunnin verran. 

Sunnuntai menin aamusta salille ja päälle juoksin vielä 3km juoksumatolla. Iltapäivällä, koiratreffien jälkeen, polkaisin treinerillä vielä n. 1h treenin.

Polvikipuja on ollut vähemmän, toisaalta olen välttänyt kyykkyliikkeitä. Polveen määrättyjä jumppaliikkeitäo olen pytkinyt tekemään päivittäin, mutta ihan ohjeen rytmiin, 2 x päivässä jumppaliikkeet , en ole pystynyt. Takareiden pistely on harventunut, mutta edelleen sitä on aika ajoin. Tenniskyynärpää on myöskin kipeä vaihtelevasti.

Viikon treenimäärä 6h55min.

Juoksua 16,6km.                                                                              

Kommentit