Hiihtokausi käyntiin

Maanantaina pakkasen purressa oli kiinnostusta ainoastaan juoksumattoon. 7km tuli juostua, jokainen kilometri oli kyllä niin vaikea - ei sinänsä ongelmia jaloissa vaan muuten jotenkin niin vaikeata että. Tiistaina ja keskiviikkona lepopäivät. Tiistaina viimeinen kerta takareiden fysioterapeuttia (taisi tulla 12 kertaa fyssarikäyntejä). Nyt pitäisi sitten omin voimin jatkaa treenejä. Keskiviikkona pitkä päivä kun reissu Tikkurilaan ja sieltä Porvoon kampukselle.

Torstaina aamusta ennen työpäivää tunnin treinertreeni. Perjantaina jälleen ennen työpäivää 6km juoksumattotreeni. Tällä kertaa hengitys oli jokseenkin vaikeata - piti 3km juoksun jälkeen pitää pieni huilitaukokin ja sen jälkeen taas juoksu sujui.

Lauantaina viikon ainut salitreeni, reilu tunti lähinnä jaloille ja vähän keskikropalle treeniä. Pieniä tuntemuksia oli jälleen polvessa.

Sunnuntaina talven ensimmäinen hiihtolenkki. Vapaalla 15km, helppoa baanaa tässä kotinurkissa Virelään päin ja takaisin. Ei mitään ihmeempiä tuntemuksia rakareidessä. Saa nähdä mitä tykkää sitten perinteisestä ja erityisesti lipsahduksista :).

Polven jumpat jääneet vähän vähemmälle viime päivinä, pitäis taas tsempata siinäkin. Takareisi ihan ok. Käsivarsi aika ajoin edelleen kipeä. Harmi, pian pitäisi saada kyllä kuntoon, jotta voisi tehdä kunnon saliohjelman - alkaa vähän jo puuduttamaan salitreeni ja kerrat viime viikkoina huolestuttavasti vähentyneet. Hengitys ollut tällä viikolla pitkästä aikaa melko huono, muutama yökin ollut huono sen suhteen.

Viikon treenimäärä 5h12min.

Juoksua 13km.

Hiihtoa 15km.

Kommentit