Vähän juoksua ja salia

Lepoviikon jälkeen maanantaina lähdin kokeilemaan juoksualenkkiä ja teinkin lopulta 8km lenkin. Salitreenit oli ollut tauolla nyt yli viikon niin tiistaina aamusta kuuden aikaan salin parkkiksella menossa innokkaana salille. Parkkis oli epäilyttävän tyhjä ja sali näytti pimeältä - outoa kun salin pitäisi olla aina auki 05.00 lähtien. Salin eteisestä löytyikin syy parkkipaikan hiljaisuuteen - huoltomies oli tutkimassa miksi salilta puuttui valot - musiikit kyllä pauhasi normaaliin tahtiin. Jahas, näinkö tämä salireissu sitten jäi taas väliin. Paitsi että kello tuli 06.00 ja valot syttyi :). Ei muuta kuin salille - sain ihan itsekseni treenailla ensimmäiset 10 minuuttia. Tuntui muuten jaloissa viikon tauko.

Keskiviikko ja torstai olikin taas lepopäiviä urheilusta, ei muuten. Pitkä päivät valintakoevalvonnoissa Hyvinkään kampuksella. Autolla aamulla puol kuuden jälkeen kohti Hyvinkäätä ja kotio kuuden jälkeen illalla. Ei tarvinnut sitten enää urheilla. Perjantaina lähdin päivännäöllä lounasaikaan juoksemaan kun oli pieni rako palavereista.

Lauantaina aamusta salitreeni ja sen jälkeen päivällä kohti Punkalaidunta ja Alastaroa. Sunnuntaina kävin Jalon kanssa juoksemassa Alastaron pururadalla. Vauhti oli taas vähän turhan reipasta ja meno jännää kun alamäissä sai pelätä että liukastuuko vai ei kun kulku-urat oli täynnä märkiä lehtiä. Onneksi ei tullut liukasteltua.

Tenniskyynärpää edelleen vaivaa. Säären etuosa on myös kipuillut aika ajoin juoksulenkeillä ja polveenkin sattuu silloin tällöin. Sunnuntaina kyykystä noustessa tuli ihan kunnon puukonisku polven syrjään - jotain mätää siellä on.

Viikon treenimäärä 4h42min.

Juoksua ~22km.

Kommentit