Työviikko

Tällä viikolla ei paljon vapaa aikaa töiden jälkeen ollut. Maanantaina pitkä päivä kun matkasin Tikkurilaan ja siitä muun porukan kanssa Lohjan kampukselle. Illalla myöhään kotio. Tiistaina aamusta Lahteen, jossa erilaisten verkostojen tapaamisia ja keskiviikko-torstai IT-päivät aamusta iltaan. Torstaina vasta iltamyöhään kotio. Perjantaina kotitoimistolla, mutta tästäkin tuli lepopäivä - ei vaan jaksanut työpäivän jälkeen tehdä mitään liikuntaharrastetta - paitsi koirien kanssa lenkillä.

Lauantaina reilu 8km juoksulenkki Tuulan kanssa - molemmat jalkavammasia niin mikäs siinä yhdessä hölkötellä ja vaihtaa kuulumisia. Sunnuntaina 2h kävelylenkki Leinolan maisemissa Niinan kanssa. Todella kylmä viima oli niin lauantaina kuin sunnuntainakin, asteita n. -4 astetta.

Tenniskyynärpää kipuilee edelleen. Erityisen kipeäksi käsi tuli sunnuntain kävelylenkillä - outoa mutta näin käynyt ennenkin. Polvi ei ole ihan niin kipeä kuin viime viikolla mutta ei se kunnossakaan ole. Ensi viikolla olisi polven ortopedikäynti varattuna.

Viikon treenimäärä 3h2min. 

Juoksua 8.2km.

Kommentit