Polvikipuiluja

Maanantaina oli suunnitelmissa mennä juoksulenkillä iltapäivän jalkafyssarin jälkeen. Ei sitten kuitenkaan tarvinnut mennä. Valitin fyssarille että polvi ja sääri vaan edelleen oireilee. No etureiden sivu, nähtävästi jänne oli jälleen tosi kireä - hyvä kun pöydällä pysyin fyssarin reiden sivua hieroessa. Vielä pahemmalta tuntui sääri. Ihan sairaan kipeä kun sitä hieroi, lisäksi sääriluussa tuntui yhdessä kohtaa kipua kun fyssari sitä koputteli. Sain ultraäänihoitoa siihen ja sen aikana kipua ei kuitenkaan tuntunut, joten ehkä ei kuitenkaan mitään rasitusmurtumaa - se nyt vielä puuttuisikin. Kyllä vaan oli jalka kipeä tuossa käsittelyssä, nähtävästi polven sivussa oleva jänne napsuili eli oli niin kireällä että voisi olla syypää polvikipuihin kyykkyyn mennessä. Tämän käsittelyn jälkeen ei todellakaan tarvinnut mennä juoksemaan. Jalka olikin sitten koko viikon enemmän ja vähemmän kipeä. Eli lepoa jälleen maanantaista perjantaihin. Tossut sai taas ihan rauhassa hapertua telineessä...

Perjantaina kävin näyttämässä työterveyslääkärillä vaihteeksi polvea ja sain maksusitoumuksen ortopedille Pihlajalinnaan. Aika varattu reilun viikon päähän. Varailin myös pari hieronta-aikaa marraskuun loppupuolelle ja joulukuun alulle.

Lauantaina uskaltauduin kokeilemaan juoksua ja säärtä ei lepopäivien jälkeen särkenyt mutat tuntui kyllä kiristyvän reilun 7km lenkin aikana. Polvi ei edelleenkään juoksulenkillä oireillut.

Sunnuntaina kävin aamupäivällä salilla ja iltapäivällä kävelylenkillä Tuulan kanssa. Salilla pystyi normaalisti tekemään kyykkyjä, tuntui että alkuverryttelyssä cross-treinerillä alkuun polvi oireili mutta ehkä tuntui että oireet lihasten lämpiämisen myötä pitkälti hävisi.

Tenniskyynärpää vaivaa edelleen.

Viikon treenimäärä 3h28min.

Juoksua 7,3km.


Kommentit