Perusviikko

Viikko lähti käyntiin lepopäivällä. Tiistaina salipäivä, aikaisin aamusta salille niin tuli kiva startti päivälle. Keskiviikkona harjulla juoksu/kävelylenkki. Tällainen yhdistelmätreeni sopiikin nyt tässä vaiheessa parhaiten ja varmasti hyvä tapa saada pikkuhiljaa juoksutuntumaa kasvatettua.

Torstaina aamusta niksauteltavaksi eli kiropraktikon vastaanotolle. Jälleen muutamat naksautukset sieltä sun täältä. Täytyy silti sanoa että en ole kuitenkaan huomannut oikeasti mitään vaikutusta olevan näillä käynneillä, mutta silti ihan positiivinen kokemus. Muuten päivästä tuli lepopäivä. Pitkästä aikaa nähtiin illansuussa Lielahden Il Postossa Marikan kanssa. 

Perjantaina vuorossa taas sali ja jälleen kerran aamusta salille ennen työpäivän käynnistämistä. Lauantaina harjulla 11km juoksulenkki, tällä kertaa kokonaan juosten, koska ei kipuja jalassa - kiva fiilis pitkästä aikaa. 

Sunnuntaina salitreeni ja päälle harjulla 10km kävely/juoksulenkki.

Uutena juttuna se että takareisi on kipuillut aina silloin tällöin treenatessa tai levossa. Tenniskyynärpää tuntui ärtyvän kiropraktikon käsivoimatesteistä.

Viikon treenimäärä 7h18min.

Kommentit