Uimassa pitkästä aikaa

Viikko käynnistyi pitkästä aikaa pyörätreenillä, zwiftitreenillä nyt kun ollaan jo lokakuun puolella. 1h pyöräily sisältäen 4 x 6min vedot suht tiukoilla tehoilla, hiki ainakin lensi. Oli kiva pitkästä myös nostaa vähän sykettä. Tiistaina vuorossa salitreeniä. 

Keskiviikkona menin kolmen kuukauden tauon jälkeen uimaan, kokonaista 500m ja päälle 20minuuttia vesijuoksua. Illalla oli vielä tunnin jalkahieronta. Torstaina lepopäivä.

Perjantaina kotona salitreeniä. Posti toi tänään tenniskyynärpäätuen. Saa nähdä onko siitä mitään hyötyä. Lauantaina lähdin tekemään vähän pidempää juoksulenkkiä ja tällä kertaa jalat oli ihan hyvässä kunnossa ja pystyin juoksemaan jopa 14km lenkin. Jälkeenpäin kyllä lihaksissa tuntui mikä on ihan hyvä, hyvä että pystyy juoksemaan jo niin pitkiä lenkkejä että lenkit alkaa tuntumaan.

Sunnuntaina aamusta salille ja iltapäivällä Kristiinan kanssa reilu 10km kävelylenkki harjulla aivan mahtavassa syyssäässä.

Edelleen tenniskyynärpää vaivaa, erityisesti öisin käsi tuntuu pahasti kipeytyvän. Takareisi tällä viikolla "tuntunut" vähemmän kuin viime viikolla.  Polvi on ollut lähes kivuton tai ainakaan ei ole estänyt suunniteltuja treenejä.

Viikon treenimäärä 8h45min.


Kommentit