Ei suunniteltu lepoviikko

Viikko alkoi salitreenillä, jo aamutuimaan puoli seitsemän aikaan. Salilla olikin mukavan rauhallista tähän aikaan, mikä ei tietysti ollut iso yllätys. Nuoriso puuttui :). Tiistaina oli spiroergometriatestaus Pihlajalinnassa. Pyörätestiosuus meni paremmin kuin 1.5 vuotta sitten mutta uloshengitys arvot tippuu joka mittauskerralla. Saas nähdä mitä keuhkolääkäri sanoo ensi viikolla jatkon suhteen. Luulisi että jotain muuta pitäisi tehdä kuin opetella hengittämään. Tiistai-illan sateli niin päivästä tuli sitten muuten lepopäivä. Ja toiseksi myös päätä oli särkenyt koko päivän.

Keskiviikolle olin saanut lounasaikaan jalkahieronta-ajan joten ennen sitä piti tehdä edes jotain treeniä. Niinpä jälleen aamutuimaan tein puolen tunnin treinertreenin ja päälle puolen tunnin lihaskuntotreenin. Hieronnassa erityisesti sääret oli tosi kireät. Päänsärky jatkui keskiviikonkin. Alkoi jo epäilyttämään että onko joku flunssa tulossa - tottakai kun ensi viikolla olisi lomaviikko. Torstaina vasta pää olikin kipeä ja muutenkin ihan veto pois. Ketkuttelin kuitenkin työpäivän läpi vaikka järkevä olisi levännyt. Päivästä tuli treenien suhteen lepopäivä ja niin tuli vielä perjantaistakin - vaikka perjantai olikin jo onneksi parempi päivä - ei juurikaan päänsärkyä ja muutenkin tunne että ei sittenkään iskenyt mikään tauti :).

Lauantaina lähdettiin aamusta ajamaan kohti Turkua. Ennen lähtöä tein kuitenkin puolen tunnin treinertreenin ja parin kilometrin juoksun matolla - vasen jalka oli kyllä väsynyt pyöräilystä, joten ei tarvinnut kauan juosta. Lauantai Turussa menikin Ruissalojuoksuja ja eirityisesti Tomin puolikasta seuratessa. Tuli todistettua ikävää tilannettakin vajaa pari kilometria ennen maalia. Kympin miesjuoksija oli saanut sairaskohtauksen ja pari ambulanssia oli häntä hoitamassa - kovasti siellä tekohengitystä annettiin - pian laskeutui viereen golfkentälle vielä medihelikin. Kuulin tapahtuman jälkeen kylpylän saunalla että mies oli kuulemma tullut tajuihin ensiapua kävelytiellä annettaessa. Hienoa jos ikävä tilanne päättyi onnellisesti!

Sunnuntaina ajeltiin Turusta kotio, ja menin samantien salille tekemään 1.5h treenin ja myöhemmin vielä 30min treinerrullailut - tarkoitus oli polkea 45minuuttia, mutta tottakai piti polven alkaa kipuilemaan sen verran että oli parempi jättää pyöräily kesken. Vähän jäi tästä viikosta huonot fiilikset kun ei pääsyt ollenkaan vauhtiin ja polvikin reistailee. 

Ensi viikko on lomaa - taitaa tulla enemmänkin massan kasvatusviikko kuin urheiluviikko. Tunnesyöjänä sitä huomaa kuinka urheiluongelmissa tulee äkkiä painoa lisää - nytkin +3 kiloa hups vaan ihan lyhyessä ajassa. Ärsyttävää! Jos en pääse ensi viikolla urheilemaan niin saan rampata ainakin erilaisissa "hoidoissa", on varattuna fyssaria niin tenniskyynärpäälle kuin jalallekin, kiropraktikkokin on varattu - katsotaan mitä ongelmaa hän löytää kropasta, lisäksi on hierontaa ja keuhkolääkäriä - olikohan siinä kaikki - toivottavasti - ai niin vien myös Sisun eläinlääkärille :).

Viikon treenimäärä 4h48min.

Kommentit