Kuntoilua edelleen kesäisissä keleissä

 Viikko alkoi lepopäivällä. Tiistaina oli Tikkurila-päivä, mutta jaksoin kuitenkin työpäivän jälkeen polkea vielä salille, jossa 1h lihaskuntotreeni ja päälle 3km juoksu harjulla - jalka tuntui taas tosi väsyneeltä juostessa. Lopuksi vielä pyöräily kotio. Keskiviikkona lepopäivä ja fyssarilla käynti. Kehitystä tapahtuu, mutta edelleen riittää työmaata. Voimataso vasemmassa vielä kaukana oikeasta. Sain taas uusia liikkeitä salille. 

Torstaina aamulla 7km juoksulenkki ja työpäivän jälkeen jalkahieronta, tällä kertaa Villen käsittelyssä. Nyt tuntui että jaloissa ei ollut juurikaan kipeitä paikkoja, hyvä näin. Perjantaina oli taas vuorossa pyöräily salille, 1h salitreeni ja pyöräily takaisin kotio. Vähän vasen polvi kipuili pyöräillessä, saa nähdä miten viikonlopun pidempi lenkki onnistuu.

Lauantaina tein ensimmäisen vähän reippaamman juoksun. Juoksin 2x3km nousevasti, no ensimmäinen 3km ei kauhean nouseva ollut, mutta toisessa setissä pääsin jo vähän reippaammin. Oli muuten hiki vaikka aamusta meninkin. Lämpöä about 22 astetta. Päivällä starttasin pyörälenkille. Kävin kehäkukalla ensimmäistä kertaa tänä kesänä. Matkaa tuli 71km ja ei onneksi tuntemuksia polvessa. Sunnuntaina oli taas pitkiksen vuoro, jälleen 12km. Nyt harjulla moottoritien sillalle ja kolmenkulman tietä pitkin takaisin. Jälleen 9km kohdilla alkoi polvitaive ja reisikin vähän tuntumaan, ei nyt varsinaisesti kipeältä mutta kireältä ainakin. Kiva kuitenkin pystyä juoksemaan jo näinkin pitkä lenkki. Käsi tuntui tällä viikolla fyssarikäynnin jälkeen paremmalta. Fyssari käsitteli kättä ihan hyvän aikaa, joten ehkä siitä oli apua.

Viikon treenimäärä 10h14min.


Kommentit