Mökkiviikko

Maanantai käynnistyi kolmen lajin yhdistelmätreenillä. Ensin pyöräillen soppeenmäkeen, siitä salille

tekemään lähinnä jalkatreeniä ja päälle harjulla juoksua, nyt 2km:n pätkissä. Lopuksi vielä pyöräily kotiin.  Treenin jälkeen auton pakkaus ja lähtö mökille. Tomi oli jo oman treenini aikana lähtenyt pyöräilemäön mutkien kautta mökille. Tiistaina tein pidemmän gravel-lenkin, 83km. Ensin keskustan kautta Halkivahaan ja sieltä Urjalaan, jossa pikainen pullatauko. Matka jatkui hetken Forssan tietä ja sen jälkeen kohti Nuutajärveä ja sieltä takaisin mökille. Keli oli paikoin hyvin tuulinen mutta lämpötila oli sopivat reilut 20 astetta. Keskiviikkona pidin lepopäivän.

Torstaina oli jälleen vuorossa gravel-lenkki. Tällä kertaa kohti Huittista, vajaa 10km ennen Huittista käännyin hiekkatielle kohti Hermanninkangasta ja sieltä kohti Huhtamoa. Kanteenmaantielle tullessa alkoi kunnon vesisade joka jatkuin melkein Punkalaitumen keskustaan asti. Tälle pyöräilylle tuli matkaa reilut 68km.

Perjantaina oli vuorossa lihaskuntotreeni ja sen päälle 3 x 2km juoksua/kävelyä 500m. Tällä kertaa juoksu tuntui vähän alaselässä. Luultavasti erilainen askellus aiheuttaa vähän kuormitusta muualle kroppaan. Juoksun jälkeen myös vasemman jalan penikat oli hieman arat. Illansuussa piti polkaista vielä pieni pyörälenkki Jalasjoen nuorisoseurantalon kesätorille lätylle.

Lauantaina tein vain lyhyen core-treenin. Perjantain juoksulenkin jälkeen tuntui että vasemman jalan lihakset oli kireät sieltä sun täältä joten päätin antaa lepoa jalalle. Sunnuntain pidin ihan lepopäivänä, jotta lihakset palautuvat kunnolla.

Takareisi ei edelleenkään vihottele mutta oikea käsivarsi on edelleen kipeä ja lihakset tuntuu yleisesti muuten tulevan kireiksi sieltä sun täältä juoksu- ja pyörälenkkien jälkeen eri tavalla kuin ennen. Treenimäärää ei parane kovasti siis nostaa vaikka kuinka intoa olisi.

Viikon treenimäärä 12h32min.

Kommentit