Kotiviikko

Toinen lomaviikko oli suunnitelmissa olla kotona ja tehdä rästiin jääneitä kotihommia ja tottakai

lenkkeillä siinä sivussa. Maanantaina oli fyssarin tapaaminen. Jalan kuntoutus on edennyt ihan hyvin vaikka vielä riittää paljon työtä. Takareiden lihaksessa ei ole vielä voimaa ja se ei myöskään aktivoidu normaaliin tapaan silloin kun takareittä pitäisi käyttää. Uusia kuntoutusliikkeitä tuli siis tehtäväksi niin salilla kuin kotona. Fyssarin tapaamisen jälkeen suuntasin maauimalalle, mutta käynti jäi lyhyeksi kun koko Tampere tuntui olevan maauimalalla kesäpäivää viettämässä. Suuntasin siis kotio ja juoksu/kävelylenkille kun olin ensin lämmitellyt mattojen pesulla. Tällä kertaa juoksin 4 x 1km/ kävelyä 500m. 

Tiistaina uusi yritys maauimalalle mutta heti aamusta puoli seitsemän aikaan. Nina lähti mukaan uimaan ja mentiin vielä uinnin jälkeen yhdessä Pyymäelle aamupalalle. Iltapäivällä tein vielä maantiepyörällä Pikku-Säijän lenkin. Keskiviikkona oli ns. yhdistelmätreeni, pyöräilin Soppeenmäkeen, siitä salille ja sen jälkeen harjulle juoksu/kävelylenkille, ja lopuksi vielä pyörällä kotio.

Torstaina mentiin Tomin kanssa aamupäivällä maauimalaan uimaan. Perjantaina kotona lihaskuntotreeni ja iltapäivällä Kristiinan kanssa gravel-lenkki Kangasalan Kirkkoharjun kahvilalle. Lauantaina jatkuin myös pyöräily, tällä kertaa Tuulan kanssa maantiepyörällä Säijän lenkki ja toki piti pitää pullapaussi Pirkkalassa Seela-kahvilassa (kuva). Sunnuntain oli viikon lepopäivä.

Jalka mahdollistaa nyt jo melko normaalin lenkkeilyn lajien suhteen mutta tehot olen pitänyt minimissä. Jotta ei pääsis helpolla niin yksi uusi ongelma on taas ilmestynyt, oikeassa kyynärtaipeessa tenniskyynärpää :(. Saa nähdä kuinka pitkä vaiva tämäkin on. Ja vähän epäselvää on myös se että mistä se on tullut. Kipuilu alkoi viikkoa ennen juhannusta.  Toinen potentiaalinen tuleva ongelma on oikean jalan vaivasen luu! Että tuskin tässä kovin pitkään pääse ilman ongelmia liikkumaan.

Viikon treenimäärä 13h13min.

Kommentit