Takapakkia

Viikko alkoi poikkeuksellisesti lepopäivällä. Tällä viikolla olisi 4 Tikkurilapäivää valintakoevalvonnan
merkeissä, joten kuntoutusharjoituksien suhteen tästä viikosta tulisi vähän kevyempi. Toinen poikkeus tällä viikolla oli että pyöräilin Tikkurilapäivinä lähijuna-asemalle. Oli mahtavaa kesäaamuina pyöräillä  läpi Ikurin ja kautta Tesomajärven juna-asemalle. 

Tiistaina oli aamu-uinnin vuoro maauimalassa. Pullarista vieroitus jatkui 200m pullarilla ja 200m ilman pullaria. 2000m tuli uintia kaiken kaikkiaan. Keskiviikkona oli aamusta lihaskuntojumpan vuoro. Jalan koukistus kuminauhaa vasten tuntui tälläkin kertaa takareidessä. Jumpan jälkeen myös koirien kanssa aamulenkillä jalkaa välillä särki ja samoin aika ajoin päivä aikana Tikkurilassa. Kun vielä seuraavanakin yönä oikeastaan ensimmäistä kertaa takareittä muutaman kerran särki, päätin torstain pitää lepopäivänä. 

Perjantaina uskaltauduin kuitenkin jo aamusta Ylöjärvelle uimaan ja vesijuoksemaan. Onneksi ei isompia tuntemuksia ollut jalassa. Lauantaina hieno keli houkutteli pyöräilemään, mutta aika pian huomasin että jalassa on jälleen sellaisia tuntemuksia, että kovin paljon jalkaa ei kannata rasittaa. Pyörälenkin pituus lyhentyi 40km:sta 25km:iin. Teivon kohdalla kotiopäin palatessa tuntui jopa pientä kramppia takareidessä, joten fiilikset ei olleet kovin hyvät. Sunnuntaina teinkin sitten vain reilun 5km:n kävelylenkin kotoa porukoille autoa hakemaan.

Tällä viikolla takareisi oireili ja kipuili ennemmän kuin minään muuna kuntoutusviikkona. Toivottavasti tämä oli vain poikkeuksellisen viikon oireilua ja ensi viikolla jalka olisi taas "normaali".

Tämän viikon treenimäärä 5h6min.

Kommentit