Kesäloman kynnyksellä

 Viikko lähti käyntiin töiden jälkeen ylöjärven uimahallissa 1500m uinnilla + 25min vesijuoksulla. Illalla vielä 1h verran lihaskuntojumppaa. Tiistaina tein ensimmäisen maantiepyörälenkin, 20km. Eipä se maantiepyöränkään satula tai ajoasento takareiteen onneksi tuntunut, ainakaan tällä kerralla. Lukkopolkimia, erityisesti oikeaa, pitäisi säätää vähän löysemmälle, jotta sen saisi helpommin vauhdissa irti. Näköjään luonnostaan sitä ensimmäisenä irroittaa vasemman, leikatun jalan. Kengän irrottaminen ei varsinaisesti satu, mutta pieni krampin kaltainen tunne tulee kyllä joka kerta takareiteen. 

Keskiviikkona oli lepopäivä. Olin päivän Tikkurilassa ja illalla oli suunnitelmissa tehdä lihaskuntojumppaa, mutta ilta meni sen verran säätämiseksi että jätin väliin. Aamulla asemalle pyöräillessä takarengas meni rikki Tesomajärven kohdalla ja pieni hiki pinnassa piti reippaasti kävelyttää pyörä asemalle että ehti junaan. Takaisin kotiopäin oli ihan kiva kävellä, ei ollut kiirettä. Tosin illalla piti hakea vielä porukoilta auto lainaan mahdollista torstain eläinlääkärireissua varten, joten ilta menikin sitten siinä.

Torstaina vein eläinlääkärireissun jälkeen auton huoltoon Lakalaivaan ja huollon aikana ehdin tekemään pyörälenkin. Poljin Lakalaivasta Lempäälään kahvila Siiriin raparperipiirakalle, yhteensä 34km. Perjantai oli vapaapäivä ja suuntasin aamusta maauimalaan. Sini ja Nina tuli myös uimaan. 2000m uintia + 25min vesijuoksua + illalla vielä reilu 1h lihaskuntojumppaa. 

Lauantaiksi oli ennustettu sadepäivää ja sellainen koko päivä olikin. Koska vuorossa ollut pyöräily ei onnistunut, menin aamusta maauimalaan. Sainkin ihan rauhassa omalla radalla uida melkein koko reissun. Tällä kertaa tuli 3000m uintia, 300m pullarilla ja 300m ilman pullaria. Illalla tein vielä video 3:n venytysliikkeitä. Yön Jukola-seurannan sekä ensimmäisen kunnon ukkosmyräkän jälkeen aamulla ei ollut kovin virkeä olo. Kahdeksan aikaan lähdettiin kuitenkin poikien kanssa lenkille. Sunnuntaina oli tarkoitus tehdä pyörälenkki mutta pian poikien kanssa lenkillä ollessa huomasin jalan särkevän ja vihloilevan aika ajoin joten sunnuntaista tuli lepopäivä.

Tämän viikon treenimäärä 8h19min.


Kommentit