Peruskuntoutusviikko

Maanantaina ja torstaina oli salipäivä - tällä kertaa uutena laitteena tuli kuvioihin mukaan kuntopyörällä ajoa - varovasti 15 minuutin kokeilut. Ei onneksi tuntemuksia takareidessä. Päälle crosstreiner:ä ja jalkajumppaa. Tiistaina oli uintipäivä sisältäen vesijuoksua ja pullarilla uintia. Keskiviikko oli lepopäivä. Perjantaina oli vapaapäivä töistä ja heti aamusta 6.30 maauimalaan Susannan kanssa. 2000m tuli uitua pullarin kera.

Lauantaina tein yhdistelmätreenin. Ensin salilla lyhyt kuntopyöräily ja päälle vähän pidempi crosstreiner-treeni muutamien tiukkojen vetojen kera. Lopuksi vielä jaloille jumppaa kuminauhoilla ja jumppapallolla. Salilta matka jatkui uimahallille, ensin vesijuoksua puoli tuntia ja päälle uintia 1500m. Lopuksi kävellen harjun kautta kotio. 

Sunnuntaina oli triathlonkoulun uintivuoro sisältäen 400m testiuinnin pullarilla (8.10').

Jalan kuntoutuminen on edennyt tietääkseni ihan hyvin. Tällä viikolla jalassa on kuitenkin poikkeuksellisesti tuntunut kylmä vihlaisu useaan kertaan, ei kuitenkaan kipeä vihlaisu. Mielenkiintoista kuulla onko tuohon Lempaisella selitys - huomenna kun on seuraava tarkastuskäynti ja samalla ensimmäinen fysioterapeutin tapaaminen.

Tällä viikolla treenimäärä oli 7h26min.


Kommentit