Maauimalaa ja Porin uimahallia

Maanantaina pirteenä aamukuudelta Tesoman uimahalliin ensin vesijuoksemaan ja päälle vielä 1500m uintia pullarilla. Tiistaina oli vuorossa salipäivä; crosstreiner-treeniä ja jalkajumppaa seuraten Lempaisen jumppavideota. Keskiviikkona lepoa. Torstaina jälleen salipäivä samalla kaavalla kuin tiistainakin. 

Perjantaina aukaistiin maauimala, joten kyllähän sitä piti heti ensimmäisten joukossa olla säntäämässä uimaan. Klo: 6.20 olin portin takana odottamassa porttien aukaisua. Kaksi miestä oli ehtinyt jonoon ennen minua - mikä oli vaan hyvä juttu - koska aamulehti oli tekemässä juttua ensimmäisistä maauimalakävijöistä ja kaksi ensimmäistä herraa pääsikin sitten ennen uintia haastateltavaksi. Lämpötila oli 7 asteen korvilla - oli muka kylmä - piti ihan kylpytakki päällä mennä altaalle :). Vesi oli lämmintä - erityisesti matalassa päässä. 2000m tuli uitua pullarin kassa. Nina ja Sini oli kaverina uintireissulla. Perjantai oli vapaapäivä joten kiirettä ei ollut. Uinnin jälkeen jatkoinkin Pella's Cafe:een kiireettömälle aamupalalle. Sen jälkeen vielä Prismasta ostoskassien nouto kylmäkaapeista, niin perjantai alkoi olla hyvällä mallilla. Iltapäivällä lähdettiin viikonloppureissuun Porin Yyteriin. Aurinko paistoi ja lämpöäkin Yyterin rannoilla oli 14 asteen verran. Hiekkarannat oli yhtä upeat kuin keskikesällä paitsi ihmiset puuttuivat.

Lauantaina päästiin uimaan uimari Matti Mattssonin kotihalliin Porin uimahalliin. 50m radalla oli hieno jälleen kerran uida. Uinnin päälle vesijuoksin vielä 20 minuuttia. Sunnuntaina tein uintitreenin hotellin "kylpylässä", jossa oli n.15m uima-allas. Vesijuoksin 40 minuuttia ja uin 500m päälle.

Tällä viikolla treenimäärä 6h54min.

Kommentit