Gravelointia maalaismaisemissa

Viikon treenit lähti mukavasti käyntiin maanantai-iltapäivällä maauimalassa uiden 2000m ja päälle 25
minuuttia vesijuoksua. Muutama muukin oli uimassa - taitaa maauimala olla suosittu paikka ajankohtana kuin ajankohtana. Tiistaina oli vuorossa 21km gravel-lenkki ja päälle vajaa tunti lihaskuntotreeniä. Keskiviikko oli taas uintipäivä. Lähdin aamusta kuuden aikaan Tesoman uimahallille, joka olikin sitten kiinni. Seuraavaksi suunta Ylöjärven uimahallille joka oli normaaliin tapaan jo kuudelta auki. Ensin uintia 1500m ja päälle 15 minuuttia vesijuoksua. Keskiviikkoiltana ajeltiin Punkalaitumelle mökille viettämään pitkää viikonloppua. Minä matkasin autolla ja Tomi pyörällä.   

Torstaina piti olla kunnon sadepäivä mutta ihan niin paljon vettä ei tullut kuin ennuste oli. Lepopäivä oli kuitenkin ohjelmassa. Perjantaina pikkutihkussa pyörälenkki Gravelilla. Punkalaitumen keskustaan Urjalantietä pitkin, pari kilometria Huittisiin päin ja uparit. Keskustasta Murronharjua pitkin takaisin mökille. Yhteensä reilu 35km. Päälle vielä lihaskuntotreeniä. Lauantaina riskillä toinen pyöräpäivä perään. Tällä kertaa keskustaan Murronharjua pitkin ja keskustasta Sastamalan suuntaan muutaman kilometrin verran. Lenkin pituudeksi tuli 40km. On se hienoa pyöräillä maalaismaisemissa. Toivottavasti tätä paljon kesäloman aikana. 

Vähän takareisi kipuili päikkäreillä lenkin jälkeen, mutta vähän myöhemmin koirien kanssa Porttikalliolla kävellessä ei jalassa ollut sen kummenpia kipuja kuin muutenkaan kävelylenkeillä. Järkevää varmasti olisi että ei ihan vielä rasittaisi jalkaa peräkkäisillä pyörälenkkipäivillä. Sunnuntaina iltapäivästä Ylöjärvelle uimaan 1500m ja päälle 25minuuttia vesijuoksua. Tällä kertaa uinnissa uin tahdilla 100m pullarilla ja 100m ilman pullaria. Pikkuhiljaa opetellaan taas käyttämään jalkoja uidessa.

Tällä viikolla tuli jo 10 viikkoa leikkauksesta. Treenimäärät alkaa kasvamaan nyt kun pyöräily tullut mukaan treeneihin.

Tämän viikon treenimäärä 9h 46min.

Kommentit