Kepittelyä ja pikkujumppaa

Ensimmäinen, 1/4 sairaslomaviikko, "lusittu läpi". Yllätys, yllätys - eipä ollut mitään sovittua ohjelmaa tälle viikolle. Päiväohjelma oli koko viikon aika lailla sama tai ei ihan, joka toinen päivä oli suihkupäivä :). Muuten päiviin kuului pientä jumppaa - nilkkojen koukistelua sohvalla/sängyssä maatessa - tai seistessä vuoroin päkiälle ja vuoroin kantapäille nousua sekä pakaralihasten jännittämistä. Jumpan lisäksi käpöttelin kepeillä sisällä huoneesta toiseen ja kerran pari päivässä myös ulkona. Piha on juuri nyt vaan pahimmassa jäävaiheessa, joten ihan hirveesti siinä ei uskalla kepeillä liikkua.

Leffoja on tullut katseltua ja lehtiä luettua. Nyt oli hyvin aikaa katsella urakalla Columbon useampikin kausi.

Jännä juttu että jalkaa ei ole oikeastaan särkenyt yhtään. Olen toki ottanut hieman särkylääkettä, mutta alle minimimäärän. Oletin että särkyä olisi ollut koska särkylääkkeitä olisi saanut ohjeen mukaan syödä aika isot määrät päivässä ja lisäksi annettiin mukaan myös morfiinin kaltaista vahvempaa särkylääkettä, jotta saisi ottaa vielä kaiken muun päälle jos tarvetta tulisi. Torstaina lopetin kokonaan särkylääkkeiden syönnin, ainoastaan lääke laskimotukoksen estämiseksi jäi vielä jäljelle mutta sekin kuuri loppuu tämän viikon lopussa. Toki hyvä näin että ei ole tarvinnut säryistä kärsiä tai olla koko ajan lääkepilvessä. 

Ehkä haastavin asia on ollut se että ei saa istua. Ruokailutkin on pitänyt hoitaa seisten ja se onkin ollut aika väsyttävää kun ei voi painoakaan pitää tasaisesti molemmilla jaloilla vaan enemmän oikean, terveen jalan, päällä. Istumakielto kestää kolme viikkoa kuten kepeillä liikkuminenkin, joten pari viikkoa pitää vielä kärvistellä.



Kommentit