Viimeiset pitkät hiihdot ennen Pirkkaa

Leiriviikonlopun jälkeen maanantaina oli lepopäivän paikka vaikka kovin väsyneeltä ei kropassa ihme kumma tuntunutkaan. Tiistaina pidin vapaapäivän synttäripäivän kunniaksi. Tavoitteena oli tehdä vähän pidempi hiihtolenkki. Edellisenä yönä ja aamulla tuli taas vähän lisää lunta ja ladut oli siten aamusta vielä ihan tukossa. Puolen päivän jälkeen pääsin kuitenkin hiihtolenkille, kun latukone oli meidän päässä tehnyt kierroksensa. Ajatuksena oli hiihtää jopa Koukulle asti mutta aika pian selvisi että oli vähän väsynyt olo jaloissa ja toisaalta Julkujärven päässä luisto oli nollassa - lunta oli jonkin verran vielä latu-urassa joten se vei sitten myös luiston. 33km lenkki tuli kuitenkin tehtyä. Keskiviikkona tein treinertreenin ja lyhyen coren.

Torstaina oli vähän pidempi työpäivä niin päätin siirtää perjantain lepopäivän torstaille. Viikolta jätin uintikerrat väliin koska oli tuo korona-altistuminen leirillä - tosin kotitestit näytti niin keskiviikkona kuin perjantainakin negatiivista eikä kyllä mitään oireitakaan tullut. Perjantaina tein vähän tiukemman treiner-treenin ja päälle nousevavauhtisen 5km mattojuoksun. 

Lauantaina oli jälleen pitkän hiihtolenkin vuoro. Lähdin jo aamusta ennen puolta yhdeksää lenkille, onneksi latukone tuli jo kilometrin hiihdon jälkeen vastaan - muuten hiihto olisi jäänyt lyhyeksi jäisen ja roskaisen latu-uran vuoksi. Ladut oli sen verran hyvässä kunnossa että hiihdin Koukkujärvelle asti. 4h lenkki oli tavoitteena ja vähän sen yli hiihdinkin, kaiken kaikkiaan 47km. Hiihdon jälkeen tein Pirkan hiihdon ilmoittautumisen. Nyt peukut pystyyn että viikon päästä olisi hyvä hiihtokeli. 

Sunnuntaina oli triathlonkoulun yhteistreenien aika. Ensin uintia ja sen päälle reilu 14km pk-lenkki juosten. Keväinen keli oli jo tänä viikonloppuna auringon paisteen ja linnun laulun kera - sekä jäisten kävelyteiden muodossa.

Hiihtoa talvi 2021-2022 718,3


Kommentit