Juoksumatto saapui taloon

Viikon treenejä sekoitti tällä kertaa useat iltamenot. Maanantaina treeniajan vei juoksumatto. Meille nimittäin tuotiin juoksumatto, Tunturi Platinum Treadmill Pro 5HP, mutta käyttökuntoon sitä ei vielä saatu. Haasteeksi tuli maton vienti suunniteltuun treenihuoneeseen, joka sijaitsee yläkerrassa. Pian illan aikana tulikin selväksi että matolle pitää keksiä uusi paikka. Yläkartaan maton vieminen tulisi olemaan todella hankalaa. Vaatisi nosturin ja yläkerran parvekkeen kaiteen purkamisen, jotta matto saataisiin ulkokautta tuotua sisälle. Toiseksi, jos jostain syystä tulisi tarve tuoda matto alas, niin se olisi vähintään yhtä vaikeaa. Siitä alkoi sitten plan B:n pohdinta. Vaihtoehdot alakerrassa olivat joko työhuone tai makuuhuone. Kolmas vaihtoehto olisi autotallin varasto. Plussien ja miinuksien pohdinnan jälkeen päädyttiin sijoittamaan matto makuuhuoneseen. No, vielä matto on paketissa, mutta toiveena on että ennen joulua pääsisi matolla pyrähtämään muutamat lenkit.

Tiistaina olisi ehdottomasti ollut mattopäivä. Lunta tuli ihan hirveästi ja ulos ei todellakaan innostanut lähteä rämpimään. Keskiviikkona ryhdistäydyin ja kävin aamusta juoksemassa. Illalla juhlistettiin opiskeluporukalla valmistumista AmO:ksi (Ammattiaineiden opettajaksi). Perjantain työpaikan joululounas venähti sen verran pitkäksi, että illalla ei ollut enää asiaa lenkille. Lauantaina pääsin sentäs ruotuun ja pitkä lenkki tuli tehtyä. Päänupissa tavoitteena, "juokse niin matalalla sykkeellä kuin pystyt". Sunnuntai jatkui samalla taktiikalla mutta hiihtäen (vapaalla), joka olikin hiihtokauden aloitus.

Kuumeen mittaus on ollut tällä viikolla tauolla, paitsi viikon päätteeksi tein mittauksen nähdäkseni onko muutosta tullut ja eipä ollut, jälleen 37.2. Hyvilä mielin kuitenkin ensi viikkoon! Ensi viikolla on pari lomapäivää ja toivottavasti saadaan matto juoksukuntoon joulun kunniaksi!

Viikon 50 treenit:
Ma: Lepo
Ti: Lepo
Ke: Juoksu, PK2 9.1km/1h09min/138/7.38'
To: Kuntopiiri PK2 29min30s/139
Pe: Lepo
La: Juoksu, PK2 23.2km/2h58min/139/7.39'
Su: Hiihto (vapaalla) PK1 23.1km/2h06min/124/5.29'

Yht. 6h43min (Juoksua: 32.3km)

Kommentit